hmm.. zdaje się że to wszystko się ponaświetlało...
klisze a zwłaszcza karty pamięci..
ech te kudachówki ..
A swoją drogą ,czytając Was w tym wątku aż ciśnie się pytanie: Coście tam robili? :)
(żartuje oczywiście)
Hmm - w tym miejscu akurat nie ma zalewu - jeszcze nikt nie zrobił i długo nikt nie zezwoli na zrobienie czegoś takiego.
Domek jest niezły. Jeszcze nigdy w nim nie byłem - za to obok bardzo często.
Imprezuję najczęściej w szałasie - nieco dalej w dół Tanwi Miejsce też rewelacyjne - ale dojazd gorszy.
Szanowni towarzysze,pomyślcie też o tych którzy do części zamkniętej dostępu nie mają tacy jak ja,a byli na imprezie i chcieliby zobaczyć wszystkie foty a nie tylko te wybrane
joguś pisze:Szanowni towarzysze,pomyślcie też o tych którzy do części zamkniętej dostępu nie mają tacy jak ja,a byli na imprezie i chcieliby zobaczyć wszystkie foty a nie tylko te wybrane
Myślę że dla takich osób powinien zostać rozesłany link na priv
Coto - Twoją kartę oddałem Zgrywusowi, ma on umieścić foty na forum
Pomsł Pitera z podaniem linka do fotek na priva każdej z obecnej na party osób jest najlepszy, jeśli to jest możliwe..... , ponieważ nasze forum jest odwiedzane przez wiele osób, niekoniecznie związanych z tematyką motocyklową.......
Zrobiłem trochę zdjęć. jak będę gotowe, to pokażę oczywiście.
Wojownik musi czuć zapach wojny, musi wiedzieć, że jest potrzebny. W czas pokoju tylko dudnienie KODO jest zwiastunem błogosławieństwa Cesarza do wymarszu na bój.