Mikołaj dla RDD (2009r.)
- ojciec dyrektor
- Zwykły forumowicz
-
bogusia@
I polskie i wróbelki ćwierkają, że bardzo smakowiteZagłoba pisze:Kosz owoców ??? ...załatwione! Wprawdzie trochę monotonny, bo jabłka i gruszki, ale za to nasze, Polskie
Podsumowując :
1.Owoce- mamy !
2. To coś na tacy
3. Strój dla mikołaja i tegoż samego+śnieżynka -mamy !
4. Renifero-grom
5.Szczere chęci -mamy !
hmmm tylko nr. konta bankowego...jak nie mieliśmy, tak nie mamy !!
a czas sobie płynie....
- ojciec dyrektor
- Zwykły forumowicz
Spokojnie - wszystko pod kontrolą. Niestety mamy tylko 17 chętnych. Wychodzi więc na to, że trzeba zebrać po 30 złotych od głowy.
A oto numer konta, na który przyjmuję wpłaty
90-10600076-0000402520048702
Możecie być spokojni. Wszystko będzie uczciwie i rzetelnie. Każdy, kto wpłaci otrzyma potwierdzenie, a ja sporządzę listę wpłat i przedstawię ją zainteresowanym. Gdyby były jakieś indywidualne życzenia, to bardzo proszę, nie krępujcie się. Nic do ukrycia.
Jeszcze raz zachęcam do udziału w akcji mikołajkowej. Przekażcie tę informację znajomym, którzy jeszcze nie zadeklarowali wpłaty.
A oto numer konta, na który przyjmuję wpłaty
90-10600076-0000402520048702
Możecie być spokojni. Wszystko będzie uczciwie i rzetelnie. Każdy, kto wpłaci otrzyma potwierdzenie, a ja sporządzę listę wpłat i przedstawię ją zainteresowanym. Gdyby były jakieś indywidualne życzenia, to bardzo proszę, nie krępujcie się. Nic do ukrycia.
Jeszcze raz zachęcam do udziału w akcji mikołajkowej. Przekażcie tę informację znajomym, którzy jeszcze nie zadeklarowali wpłaty.
- ojciec dyrektor
- Zwykły forumowicz
- ojciec dyrektor
- Zwykły forumowicz
- ojciec dyrektor
- Zwykły forumowicz
- ojciec dyrektor
- Zwykły forumowicz
- ojciec dyrektor
- Zwykły forumowicz
Świetny pomysł a dla dzieciaków to podwójna atrakcja. 6.12 wypada w niedzielę. Trzeba tylko ustalić godzinę.GSF pisze:a ja zapraszam do swojego klubu SOBIEPAN na poczęstunek, podczas rozdawania prezentów. Oczywiście na mój koszt
Jest jeszcze sprawa osoby św. Mikołaja. Jak dotąd nie zgłosił się. Może ktoś chciałby w tej materii pomóc i wystąpi w roli świętego? Ewentualnie może ktoś dysponuje strojem? Czekam na chętnych do soboty.
- ojciec dyrektor
- Zwykły forumowicz