DKW KS 200
-
irbit
Wiesz Mati ja jak nie jestem w stanie czegoś zrobić albo nie mam czasu to po prostu się tego nie podejmuje. I nie lubię tłumaczenia "żeby dobrze zrobić to musi potrwać" - słyszałem to już jakiś czas temu i z doświadczenia wiem że to nie zawsze pokrywa się z prawdą.
A nie wiem jak u Ciebie ale dla mnie zima to najlepszy czas na remont zabytka wiosna jest po to żeby jeździć lub dokończyć prace renowacyjne a nie dopiero zaczynać
Poza tym Rysiek ma na wiosnę inne zajęcia związane z zawodem.
A nie wiem jak u Ciebie ale dla mnie zima to najlepszy czas na remont zabytka wiosna jest po to żeby jeździć lub dokończyć prace renowacyjne a nie dopiero zaczynać
Poza tym Rysiek ma na wiosnę inne zajęcia związane z zawodem.
- ZUNDAPP600
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Virago
- Kontakt:
Z czegoś trzeba zrezygnować , albo się lakieruje motocykle , albo chodzi do pracy . Nie da się tych rzeczy połączyć . no chyba że motocykl będzie lakierowany przez pół roku , ale to wówczas mija się ze wszelkimi ogólnie przyjętymi zasadami . No i gdzie ten zarobek ???????????? . wiem co zaraz napiszecie ................. że to dla przyjemności . Dla przyjemności to możnaMATIDKW pisze:Oj dajcie OZZIEMU spokój, ma robotę
w Bieszczadach w lecie wypić .[url]http://www.zundapp.pl[/url]
- ZUNDAPP600
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Virago
- Kontakt:
Fido w dzisiejszych czasach stosuje się lakiery na utwardzaczach i naprawdę nie trzeba wiele aby uzyskać odpowiednia twardość .Fido pisze:Dajcie utwardzić się kolejnym warstwom farby i lakieru
Musi być temperatura , ale nie ujemna
Sądzę jednak że mówiąc i pisząc że się jest lakiernikiem motocyklowym ten warunek jest spełniony . Czyli jak się ma ogrzewany warsztat nie ma się czego bać zimy . Pogoda i warunki zimowe nie mogą być przeszkodą w realizacji prac !!!!!!!!!!!!
[url]http://www.zundapp.pl[/url]
- Fido
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Ten ze zdjęcia
- Kontakt:
Na końcu umieściłem emotikonę a ona coś oznacza.Fido pisze:Dajcie utwardzić się kolejnym warstwom farby i lakieru.
Nie schnie tak szybko jak latem więc to troszkę musi trwać.![]()
Oznacza że zażartowałem.
Sam maluje amatorsko,używam chemoutwardzalnych lakierów i wiem doskonale że czasy autorenolaku się skończyły.
Nie ma co na siłę poganiać kogoś itd.
Z tego co widzę to Żaba jest cierpliwy więc i My bądźmy a czekanie nasze będzie nam wynagrodzone.
-
irbit
- Ozzy
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: DKW NZ 350-1
- Kontakt:
Irbit nie wróż bo wróżką nie jesteś
nie znasz moich możliwości a jak obejrzysz po remoncie DKW Żaby to pogadamy. To nie jest mój pierwszy i nie ostatni motocykl który będę malował a że niestety ciężko i się z praca moją wyrobić żeby coś w warsztacie zrobić. Żaba dostanie profesjonalnie pomalowany motocykl i nie będzie żałował że tak długo to trwało. Po za tym jest zimno i nie jestem w stanie ogrzać garażu i muszę partyzantką konczyć w domu.
-
irbit
Zawsze myślałem że profesjonalizm łączy się też za warunkami i sprzętem, a profesjonalista dotrzymuje słowa co do terminu. Mam nadzieje że ten stracony czas na oczekiwanie Twych prac będzie na prawdę wart długiego oczekania - rezultat pokaże.Ozzy pisze:Irbit nie wróż bo wróżką nie jesteśnie znasz moich możliwości a jak obejrzysz po remoncie DKW Żaby to pogadamy. To nie jest mój pierwszy i nie ostatni motocykl który będę malował a że niestety ciężko i się z praca moją wyrobić żeby coś w warsztacie zrobić. Żaba dostanie profesjonalnie pomalowany motocykl i nie będzie żałował że tak długo to trwało. Po za tym jest zimno i nie jestem w stanie ogrzać garażu i muszę partyzantką konczyć w domu.