dzien dziecka Łabunie (2007r.)

Informacje o imprezach organizowanych przez KBM dla dzieci
wally

dzien dziecka Łabunie (2007r.)

Post autor: wally »

powoli trzeba sie zajac organizacja imprezy w łabuniach. Udalo mi sie zalatwic troch gadzetow dla dzieciakow jakies smycze kilka zabawek ktore podesle mi jedna z hurtowni komputerowych, pracuje tez nad wciagnieciem w temat cukierni Bachty. Przydaloby sie zeby ktos madry wymyslil jakis program imprezy, moze konkurs czy cos, na slodycze zrobimy zrzutke i jakos dzieciaki sie obdzieli ale zabawek i gadzetow bedzie tylko kilka i jakos trzeba to sensownie rozdac. Byly koszulki KBM w rozmiarze S ale juz poszly i zostaly same xl, wiec koszulek nie rozdamy raczej. Zachecam wszystkich, jezeli macie taka mozliwosc zeby wytargowac gdzies od znajomych jakies fanty coby z pustymi lapami nie jechac do dzieci. No i jakis moze skromny program, konkurs ?

co wy na to ?
wally

a no i moze na ogolnym wrzucic info, bylaby impreza forumowo/KBMowa
Awatar użytkownika
sebus00
Zwykły forumowicz
Motocykl: Honda VTR 1000 FireStorm

Post autor: sebus00 »

Wally na słodycze spoko zrobimy zrzutkę myśle że nie bedzie to kosmiczna suma, a jeśli chodzi o fanty to w zależności ile ich się uda zebrać, można by na to konto właśnie zrobić jakiś konkursy, typu: np poda się dzieciakom raz nazwy motocykli, i będą później odgadywać, uważam że powinny to być jakieś proste zabawne konkursy. Jeśli chodzi o to czy dać info na głównej stronie to wedłu mnie będzie zależało w jakim miejscu to się bedzie toczyło, bo jak nagle przyjedzie 70 maszyn gdzie to się pomieści...
wally

trzeba by kogos wyznaczyc do zorganizowania jakos imprezy, ja sie nie nadaje - kto da rade wymyslic zgrubsza program ?
Marek

Post autor: Marek »

Mogę mieć 2x serial "Oficer" na DVD (pytanie o dostęp do odtwarzacza).
aaa... i wygląda na to, że na DD nie będę miał motocykla. Płytki podrzucę komuś wcześniej.
Ostatnio zmieniony czwartek, 26 kwietnia 2007, 21:04 przez Marek, łącznie zmieniany 1 raz.
wally

odtwarzacz oraz projektor multimedialny posiadam, jezeli sa pomysly sluze
Marek

Niezupełnie o to mi chodziło. :) Seriale można dać dzieciakom w nagrodę, ale ważne pytanie - czy będą miały na czym je obejrzeć później.
wally

maja tam chyba playerek, a jak nie maja to cos sie wymysli, tylko film jest chyba dla starszych dzieci ?
Zgrywus
Zwykły forumowicz
Motocykl: GL 1200, M-72 ruska rzeźba w niemieckim betonie

Post autor: Zgrywus »

na poczatku maja bede tam i porozmawiam z szefową DD, dowiem sie jakie sa potrzeby w jaki sposób i na jaka skale mozemy im pomoc
Awatar użytkownika
sebus00
Zwykły forumowicz

Dokładnie najpierw trzeba sie rozeznac co i jak i wtedy można coś przygotowac :)
wally

wracam do tematu:
- Pani Sebkowa obiecala jako fachowiec pedagog zorganizowac dla dzieciakow jakies konkursy
- mam troche nagrod w postaci koszulek i innych pi... od Veracompu
- cukiernia zasponsoruje jedynie koszulki, ze slodyczami nie dadza rady ( sanepid )
co jeszcze by tam wymyslic ?

i mam pytanie, co z tymi dniami WSHE ? to odwolana impreza ?
Marek

Mam filmy na DVD wyrwane z marketingu TVP:
- Trylogia
- Stawka większa niz życie
- Pułkownik Kwiatkowski
- Domisie (program TV + zestaw śpiewanek)

Mogę dzisiaj/jutro zapakować i wysłać na adres Zgrywusa.
Awatar użytkownika
sebus00
Zwykły forumowicz

Świetnie Marek, tylko pytanie czy dom dziecka posiada odtwarzacz DVD, jednak myślę że powinni mieć takowy sprzet.
wally

impreza wyszla ok, troche mielismy inna koncepcje na rozdanie zabawek itd ale przy tej ilosci obcych dzieci dobrze wyszlo jak wyszlo. Tylko jeden kolega niepotrzebnie spalil gume w kierunku dzieciakow o co mial troche pretensje dyrektor ale pozatym bardzo udana impreza. Warto na przyszlosc na imprezach ktore firmujemy jako KBM przy udziale obcych bikerow przeprowadzic wczesniej krotka rozmowe na temat bezpieczenstwa. Po naszym wyjezdzie z DD jeszcze jacys nieznani mi motocyklisci wozili kogo popadnie na motorach, niekoniecznie w bezpieczny sposob.
sbboss

Post autor: sbboss »

Myślę , że na przyszłość powinniśmy przemyśleć sposób , który spowoduje iż będziemy posiadali jakiś wyróżnik np. wszyscy muszą być w koszulkach klubowych. W ten sposób ludzie z zewnątrz i ich ewentualne nieodpowiedzialne zachowanie nie będą z nami utożsamiani.
ODPOWIEDZ

Wróć do „MOTOCYKLIŚCI DZIECIOM.”