wspolpraca z offroad (2007r.)
-
wally
wspolpraca z offroad (2007r.)
odezwal sie do mnie na prv kolega dzialajacy na forum rajdy 4x4, jest szansa zorganizowania wspolnie z offroadowcami imprez typu np dzien dziecka itp. Znam troche to srodowisko i mysle ze to w wiekszosci fajni ludzie i zapalency jak my. Czy myslicie ze wspolpraca z nimi to dobry pomysl ?
-
Zgrywus
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: GL 1200, M-72 ruska rzeźba w niemieckim betonie
:)
... na początku maja bede osobicie W Domu Dziecka w Łabuniach - zapytam wodza tego ośrodka jak oni to widza, .... de fakto czy sie tam pomieścimy, bo z tego co wiem miejsca to tam nie za duzo
-
Wielki Brat
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: FJR 1300
-
wally
-
wally
byl u mnie przed chwilka dyrektor domu dziecka w Zamosciu, chcieliby nas zaprosic na sobote (2 czerca ) na podobna impreze jak w Labuniach. Odeslalem go do wielkiego B, (twierdzi ze juz kiedys rozmawiali na ten temat). Czy dalibysmy rade zrobic i sobotnia i niedzielna impreze ? Ja jak na dizen dzisiejszy jestem do dyspozycji. Zapowiedziala sie juz tam drogowka na hondach oraz grupa mlodzierzy na scigaczach.
-
Zgrywus
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: GL 1200, M-72 ruska rzeźba w niemieckim betonie
impreza wg. mnie szczytna, dla dzieciaków powinnismy tam byc niech maja radochę | - to moje zdanie, a co reszta o tym sadzi ?
Ostatnio zmieniony czwartek, 26 kwietnia 2007, 21:04 przez Zgrywus, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Wielki Brat
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: FJR 1300
-
wally
temat wspolpracy z 4x4 upadl zanim wogole powstal. Slomiany zapal obiecanki cycuszki... Mialo byc kilkanascie maszyn w DD Labunie a nie bylo nikogo bo jak po kilku telefonach sie okazalo "lublinowi niechcialo sie jechac, ten ma komunie tamten biegunke a reszta woli jechac do lasu".
Glupio mi bylo przed dyrektorem DD bo myslal ze jestes z offroad i pyta "gdzie obiecana reszta jeepow dla dzieci ?" Dziwnie popatrzyl kiedy powiedzielismy ze my z KBM.
Zato motocyklisci spisali sie na medal, czarne chmury was nie przerazily ani tabuny dzieciakow do przewiezienia - szacuneczek
Glupio mi bylo przed dyrektorem DD bo myslal ze jestes z offroad i pyta "gdzie obiecana reszta jeepow dla dzieci ?" Dziwnie popatrzyl kiedy powiedzielismy ze my z KBM.
Zato motocyklisci spisali sie na medal, czarne chmury was nie przerazily ani tabuny dzieciakow do przewiezienia - szacuneczek
-
wally