Oferta Pracy.

Pogadajmy jak motocyklista z motocyklistą...
rezor-151
Zwykły forumowicz
Motocykl: CBR 600

Oferta Pracy.

Post autor: rezor-151 »

Witam wszystkich. Pracuję jako przedstawiciel handlowy. i mam do zaoferowania pracę potrzebuję tak zwanych talentscautów ilość miejsc to ok 5 zarobki to 1000zł pobory + 750 prowizja + za Benzynę Mi wychodzi ok 3000 tyś mieśięcznie Wymogi to własne auto na 3Mieśiące potem dostaję się Służbówkę .prawo jazdy kat B. Praca w Miłym zespole możliwość Awansu. Firma mieści się w zamośću zapewnione szkolenia. wszystkich zainteresowanych zachęcam do wysyłania CV na E-meil Kuba.baluta@op.pl Na Wszystkie pytania odpowiem telefonicznie nr 509-838-647
Bączek
Zwykły forumowicz
Motocykl: WSK, Simson shwalbe

Post autor: Bączek »

Kobiety mile widziane?
Musza być z Zamościa lub okolic czy np z Lubyczy tez ?
Bąk i jego Bączywóz
rezor-151
Zwykły forumowicz

oczywiście że kobiety też. nie trzeba być z zamośćia lub okolic.
rezor-151
Zwykły forumowicz

nadal Aktualne!!!
Awatar użytkownika
ZUNDAPP600
Zwykły forumowicz
Motocykl: Virago
Kontakt:

Post autor: ZUNDAPP600 »

rezor-151 pisze:nadal Aktualne!!!
zastanawiaja mnie takie ogłoszenia . Można zarobić 3,000 i nie ma chętnych ????. Mam swoja teorię , no ale ............
Niech zgłaszają się chętni .
[url]http://www.zundapp.pl[/url]
Thomson26
Zwykły forumowicz
Motocykl: brak

Post autor: Thomson26 »

Zundapp ciekawe nie ???
Gość pisze "Mi wychodzi ok 3000 tyś mieśięcznie" :!:
Zapomniał napisać ile na czysto i że umowa na zlecenie . Czytaj własna działalność i ubezpieczenie , składki ZUS :!:

talentscautów - łowca talętów :!: Mam IDOLA PROWADZIĆ :?: :D

Totalna ściema :evil:
rezor-151
Zwykły forumowicz

żadna ściema fakt że jest to umowa zlecenie. ale wystarczy sprzedać 3 x XXXX i jest 2250 nic trudnego na Benzynę wydaje ok 500-600 zł miesięcznie w zależność kto jakie ma autko. to NIE JEST AKWIZYCJA. dostaje z biura adres i tam jadę. a poza tym są wyrównania na Benzynę.
Thomson26
Zwykły forumowicz
Motocykl: brak

Post autor: Thomson26 »

rezor-151 pisze:żadna ściema fakt że jest to umowa zlecenie. ale wystarczy sprzedać 3 x XXXX i jest 2250 nic trudnego na Benzynę wydaje ok 500-600 zł miesięcznie w zależność kto jakie ma autko. to NIE JEST AKWIZYCJA. dostaje z biura adres i tam jadę. a poza tym są wyrównania na Benzynę.
rezor napisz dokładnie co Ty robisz w tej robocie ???
talentscautów - łowca talętów :!: :!: :!: o co tu chodzi :?:
żadna ściema fakt że jest to umowa zlecenie. ale wystarczy sprzedać 3 x XXXX co Sprzedać :?:
NAPISZ co i jak :!:
rezor-151
Zwykły forumowicz

Telentscaut jest to osoba którą ja przyprowadzam do firmy. praca jest bardzo prosta i przyjemna bierzemy adres z biura i jedziemy sprzedajemy urządzenia Filtrujące wiecej info po złożeniu CV na szkoleniach.
rezor-151
Zwykły forumowicz

a co do umowy na zlecenie to tylko na 3 Miesiące a potem jest to kwestia dogadanie.
Awatar użytkownika
kazek
Zwykły forumowicz
Motocykl: banditen 1200 - już komu innemu służy

Post autor: kazek »

robota jak każda, w sumie to cały biznes opiera się na sprzedaży, nieważene czy sprzedajesz filtry, pościel, czy wstązki na stoisku, czy nawet swój czas na etacie, tylko że na etacie nigdy się dorobisz, a w mlm tyle zarabiasz ile poświęcisz czasu i pod warunkiem ze robisz to na 100%
rezor-151
Zwykły forumowicz

święte słowa kazek
Awatar użytkownika
ZUNDAPP600
Zwykły forumowicz
Motocykl: Virago
Kontakt:

Post autor: ZUNDAPP600 »

Wiedziałem ze swoją wypowiedzią wywołam burze . Nie mam nic przeciwko zarabianiu pieniędzy w ten czy inny sposób , tylko jak pytałem

Dlaczego powiedzmy nieźle płatna praca na takim rejonie jak zamojszczyzna szuka ludzi ????????????

To wszystko
[url]http://www.zundapp.pl[/url]
Awatar użytkownika
kazek
Zwykły forumowicz
Motocykl: banditen 1200 - już komu innemu służy

Post autor: kazek »

jaką burzę :?: :roll: ale mogę odpowiedzieć: po pierwsze ludzie nie wierzą że można 3 tyś. zł. zarobić, a ja powiem więcej, że istnieją systemy w których możena zarobić, 3, 7, 15, 20, 50, 100 tyś i więcej, ale to wymaga odrobinę więcej wisiłku niże na etacie, praktycznie takie zarabianie traktuję się jak swój biznes, zasada prosta dbasz o swój biznes, poświęcasz swój czas, doglądasz i masz kasę z tego, po drugie: ludzie są leniwy, niechce im się, wolą siedzieć na etacie, odpykać swoje,mierzyć czas do 15stej niż zrobić coś więcej, znam to z autopsji :wink: , 50 lat komuny zrobiło swoje, przez te wszystkie lata uczono nas i czy się dalej jak być dobrym pracownikiem, jak sprzedawać swój czas za pieniędze, w żadnej szkole nie uczy się jak robić by pieniądze pacowały dla nas, między innymi bardzo cieżko coś zorganizować jakiekolwiek przedsięwzięcie, mówi się : róbmy coś, a jak co do czego przychodzi to są setki wymówek, z brakiem czasu na czele ... to tyle ze mnie :) zresztą to jest tema na inną dyskusję
rezor-151
Zwykły forumowicz

Właśnie mi grudzień poszedł super sprzedałem mnóstwo maszyn i zarobiłem 6500 wszystko się da wystarczy chcieć :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Na luzie”