Wraz z głównymi organizatorami: Gminą Toszek oraz Centrum Kultury „Zamek w Toszku" przygotowaliśmy mnóstwo atrakcji, nie tylko dla motocyklistów. Na naszej imprezie każdy znajdzie coś dla siebie: przede wszystkim znakomite motocyklowe towarzystwo, koncerty zespołów Easy Raider i Alcoholica, pokazy kaskadersko-motocyklowe, ciekawe konkursy a dla miłośników możliwość poznania historii miasta i zamku oraz wiele innych atrakcji. Calość imprezy poprowadzi Sebastian „Hop" Gazda. Wiecej informacji na www.zlotzlotejkaczki.pl
I Zlot ZŁotej Kaczki w Toszku
-
krasnal_91
- Zwykły forumowicz
I Zlot ZŁotej Kaczki w Toszku
Motocyklowy Zlot Złotej Kaczki to druga po Zimowym Motocyklowym Zlocie Pingwina impreza organizowana przez Stowarzyszenie Motocyklistów „Ajski".
Wraz z głównymi organizatorami: Gminą Toszek oraz Centrum Kultury „Zamek w Toszku" przygotowaliśmy mnóstwo atrakcji, nie tylko dla motocyklistów. Na naszej imprezie każdy znajdzie coś dla siebie: przede wszystkim znakomite motocyklowe towarzystwo, koncerty zespołów Easy Raider i Alcoholica, pokazy kaskadersko-motocyklowe, ciekawe konkursy a dla miłośników możliwość poznania historii miasta i zamku oraz wiele innych atrakcji. Calość imprezy poprowadzi Sebastian „Hop" Gazda. Wiecej informacji na www.zlotzlotejkaczki.pl
Zapraszamy
-
krasnal_91
- Zwykły forumowicz
- Wiatr w Polu
- Zwykły forumowicz
-
krasnal_91
- Zwykły forumowicz
Re:
Wszystkie informacje sa podane na www.zlotzlotejkaczki.plWiatr w Polu pisze:Jakoś nie doczytałem, kiedy, gdzie i za ile.
- Wiatr w Polu
- Zwykły forumowicz
Re: I Zlot ZŁotej Kaczki w Toszku
Trochę leniwy jestem, ale znalazłem. To jest "kawałek" za Gliwicami i za Dąbrową Górniczą. Wjazd kosztuje dychę. Program standard: integracja, konkursy, niespodzianki, powitanie burmistrza, parada i picie do rana
Zobaczymy - możnaby sie tam udac, jak pogoda dopisze (tzn. może ja się tam udam
)
Wojownik musi czuć zapach wojny, musi wiedzieć, że jest potrzebny. W czas pokoju tylko dudnienie KODO jest zwiastunem błogosławieństwa Cesarza do wymarszu na bój.
-
krasnal_91
- Zwykły forumowicz
Re: I Zlot ZŁotej Kaczki w Toszku
Pogoda wedlug synoptykow ma dopisac