Bardzo mi się nie śpieszy ale do 20 czerwca chciałbym się wyrobić Jeżeli ktoś chciałby się podjąć proszę pisać, w każdej chwili mogę podjechać motocyklem.
Ja mam coś takiego. Co prawda nie z Oxford'a ale torby podobne. Wygląda to tak:
Jeżeli umocujesz sakwy porządnie linkami to się nie będą ruszać, ale polecam zastosować pod nie (na plastiki tylne) jakieś bezbarwne naklejki. Torby jednak pracują i mogą Ci porysować lakier. U mnie właśnie się tak stało i co prawda po fakcie ale zabezpieczyłem to folią przylepną na ekrany telefonu i taśmą bezbarwną. Z tego co widziałem, można dostać też specjalne naklejki na te plastiki pod torby. Tak czy inaczej warto to czymś zabezpieczyć. Pozdrawiam
Dzięki wielkie za odpowiedź. Prezentuję się bardzo fajnie Już swój zestaw zamówiłem i pójdę za Twoją radą i zabezpieczę sobie plastiki w tych miejscach.
ja ostatnio kupiłem ten tankbak oxford własnie na tej aukcji i jestem z niego zadowolony , jest solidnie wykonany , dobrze sie trzyma baku . W zestawie jest bardzo przydatny pokrowiec przeciwdeszczowy , który sie zakłada na cała torbe. Po odklejeniu go od baku i złożeniu ,, skrzydeł " w których są magnesy można go nosić w reku albo na ramieniu gdyż długi pasek również jest w zestawie , w rzeczywistosci jest troche mniejsza niż na zdjeciu ale naprawde polecam