Wielkie dzięki wszystkim, którzy uczestniczyli w dzisiejszej imprezie. Myślę, że możemy częściej, bo uśmiech i radość dzieciaków - bezcenne
DZIEŃ DZIECKA 2010r.
- ojciec dyrektor
- Zwykły forumowicz
Re: DZIEŃ DZIECKA 2010
No i ... stało się. I było super
Wielkie dzięki wszystkim, którzy uczestniczyli w dzisiejszej imprezie. Myślę, że możemy częściej, bo uśmiech i radość dzieciaków - bezcenne
-
Wielki Brat
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: FJR 1300
Wygląda na to, że pomimo początkowych trudności z organizacją i współorganizatorem, wszystko poszło dobrze, a co najważniejsze dzieciom się podobało 
-
zeniop
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Yamaha XVS 650 A
Wielki po minie widze że cóś to rwanie "na goldwinga" nie do końca przebiega tak jak sobie umyśliłeś
Generalnie jak na dzień dziecka to mocno wyrośnięte to Dziewcze
http://kazzek.fotosik.pl/albumy/763975-11.html
Generalnie jak na dzień dziecka to mocno wyrośnięte to Dziewcze
http://kazzek.fotosik.pl/albumy/763975-11.html
...
- kazek
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: banditen 1200 - już komu innemu służy
I-szy motocykliczny dzień dziecka wyszedł bardzo dobrze, konwojowanie i blokada skrzyżowań również, koledzy z hondy nie mogą się nadziękowac i nachwalić za współpracę
, to był jednak świetny pomysł by połączyć nasze imprezy
-
GSF
Ojcze Dyrektorze Pawle, nie znałam Ciebie ze strony; tatusia, opiekuna, wodzireja a co za tym idzie wspaniałego organizatora... Zdarłeś trochę gardło, ale naprawdę było warto, nikt się nie nudził. Największym potwierdzeniem był, nie schodzący uśmiech z twarzy dzieci, jak i ogromne ich zaangażowanie.... Jestem pod ogromnym wrażeniem