Motocykliczny” Dzień Dziecka w Zamościu.
Na dzień 30 maja (niedziela) w Zamościu zaplanowana jest impreza dla najmłodszych mieszkańców naszego miasta z okazji Dnia Dziecka. Imprezę organizuje Kresowe Bractwo Motocyklowe przy życzliwym wsparciu władz miasta. Wszyscy zainteresowani rodzice zaproszeni są ze swoimi pociechami na Rynek Wielki w godzinach od 9.00 do 14.00. W programie imprezy przewidywane są między innymi: wystawa motocykli z możliwością krótkiego przejazdu w roli tzw. plecaczka, czyli pasażera, zabawy i konkursy z nagrodami itp. Organizatorzy, mając nadzieję na uniknięcie kaprysów pogody, zapewniają że dzieci na pewno nie będą się nudzić, a i dla rodziców atrakcji też nie zabraknie.
MOTOCYKLICZNY DZIEŃ DZIECKA W ZAMOŚCIU - ZAPRASZAMY !!
-
Jaro
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: YAMAHA FAZER
- Kontakt:
MOTOCYKLICZNY DZIEŃ DZIECKA W ZAMOŚCIU - ZAPRASZAMY !!
Jeśli mężczyzna robi coś bardzo głupiego, to zawsze z motywów najszlachetniejszych.
-
ariadna111
Re: MOTOCYKLICZNY DZIEŃ DZIECKA W ZAMOŚCIU - ZAPRASZAMY !!
Hej!
Nie wiem czy w odpowiednim miejscu piszę, ale może głowy mi nie urwiecie
Należę do klubu Honda Team Lublin, który wczoraj wraz z Wami, miał zlot na zamojskim rynku.
Piszę aby Wam podziękować za pomoc w zapewnieniu nam bezpiecznego i komfortowego przejazdu przez miasto.
Panowie to co zrobiliście, wraz z udziałem policji, to coś pięknego i niezapomnianego. Kawał dobrej roboty!
Gdy po przejeździe rozmawialiśmy między sobą, to każdy był pod ogromnym wrażeniem jak rewelacyjnie poradziliście sobie i pomogliście nam przy przejeździe oraz blokowaniu ulic.
Jest pewne, że pod Waszym adresem padały same superlatywy i pozytywne słowa.
Raz jeszcze dziękuję!
Miło mi było brać udział we wspólnych imprezach ludzi z pasją.
ps. zapraszam na forum -> http://www.honda.lub.pl/forum" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false; . Tam relacje ze zlotu oraz zdjęcia.
Pozdrawiam
Nie wiem czy w odpowiednim miejscu piszę, ale może głowy mi nie urwiecie
Należę do klubu Honda Team Lublin, który wczoraj wraz z Wami, miał zlot na zamojskim rynku.
Piszę aby Wam podziękować za pomoc w zapewnieniu nam bezpiecznego i komfortowego przejazdu przez miasto.
Panowie to co zrobiliście, wraz z udziałem policji, to coś pięknego i niezapomnianego. Kawał dobrej roboty!
Gdy po przejeździe rozmawialiśmy między sobą, to każdy był pod ogromnym wrażeniem jak rewelacyjnie poradziliście sobie i pomogliście nam przy przejeździe oraz blokowaniu ulic.
Jest pewne, że pod Waszym adresem padały same superlatywy i pozytywne słowa.
Raz jeszcze dziękuję!
Miło mi było brać udział we wspólnych imprezach ludzi z pasją.
ps. zapraszam na forum -> http://www.honda.lub.pl/forum" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false; . Tam relacje ze zlotu oraz zdjęcia.
Pozdrawiam
- Zagłoba
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: YAMAHA XV1600 ROAD STAR 2001r.
Dzięki, Ariadna za miłe słowa, lecz sukces jest wspólny: razem mogliśmy lepiej zorganizować tę imprezę, zapewnić bezpieczeństwo i podnieść atrakcyjność poprzez różnorodną tematykę.
Wieeelkie dzięki za współpracę

Myślę, że jeszcze niejedną wspólną imprezę zorganizujemy!!!!
Dzięki i pozdrawiam
Wieeelkie dzięki za współpracę
Myślę, że jeszcze niejedną wspólną imprezę zorganizujemy!!!!
Dzięki i pozdrawiam
...motor, czy koń - byle w siodle i ...w cwał....
-
elfi
Jako organizator 1 Zlotu Hondy 30 maja Chcialem bardzo podziekowac za pomoc i wspolprace, mamy nadzieje ze za rok lub 2 bedziemy mogli liczyc na wasza pomoc juz niebawem powstanie strona z racji zlotu wiec podam i wam te stronke i bedziecie mogli sobie popatrzec jak to wyszlo.
-
GSF
A ja chciałam podziękować organizatorowi dziecięcej zabawy;
Ojcze Dyrektorze Pawle, nie znałam Ciebie ze strony; tatusia, opiekuna, wodzireja a co za tym idzie wspaniałego organizatora... Zdarłeś trochę gardło, ale naprawdę było warto, nikt się nie nudził. Największym potwierdzeniem był, nie schodzący uśmiech z twarzy dzieci, jak i ogromne ich zaangażowanie.... Jestem pod ogromnym wrażeniem
Fajnie, że była to impreza wspólna
Ojcze Dyrektorze Pawle, nie znałam Ciebie ze strony; tatusia, opiekuna, wodzireja a co za tym idzie wspaniałego organizatora... Zdarłeś trochę gardło, ale naprawdę było warto, nikt się nie nudził. Największym potwierdzeniem był, nie schodzący uśmiech z twarzy dzieci, jak i ogromne ich zaangażowanie.... Jestem pod ogromnym wrażeniem
Fajnie, że była to impreza wspólna