Gilera-Pokrywa problem

Serwis, naprawa, tunning, customizing.
Gileraseven

Gilera-Pokrywa problem

Post autor: Gileraseven »

Witam mam pewien problem otoz wymienilem zmieniacz biegow na nowy itp teraz gdy chce zalozyc pokrywe to nie moge bo przeszkadza kopniak a raczej sprężyna na nim :( jak ją włożyć ? moze ktos wie ?? :(
Awatar użytkownika
Miramar
Zwykły forumowicz
Motocykl: Honda NTV 650

Re: Pokrywa problem

Post autor: Miramar »

Instrukcja w/g Haynesa

Obrazek

1. załóż wałek zębaty
2. włóż pręt w sprężynę i obracaj nakręcając sprężynę aż się skręci i wpasuje do gumowej podkładki

mogę ci wysłać manual na pw ( in English :roll: )
Ci, co przeprawiają się przez morze, zmieniają niebo nad głowami, ale nie żagle.
jacek_akinom
Zwykły forumowicz

Post autor: jacek_akinom »

to co podałeś to nie dotyczy zapytania Gileraseven , z tego co zrozumiałem zapytania dotyczy silnika ze skrzynią biegów a nie silnika z napędem za pomocą przekładni bezstopniowej odśrodkowej i sprzęgła odśrodkowego.
Awatar użytkownika
Miramar
Zwykły forumowicz
Motocykl: Honda NTV 650

Post autor: Miramar »

jacek_akinom pisze:to co podałeś to nie dotyczy zapytania Gileraseven , z tego co zrozumiałem zapytania dotyczy silnika ze skrzynią biegów a nie silnika z napędem za pomocą przekładni bezstopniowej odśrodkowej i sprzęgła odśrodkowego.
Sorki, racja pomyliłem gilera gsm z gilera dna a to dwa różne modele chociaż rozwiązania konstrukcyjne chyba tak bardzo nie odbiegają od siebie ???
Ci, co przeprawiają się przez morze, zmieniają niebo nad głowami, ale nie żagle.
Gileraseven

Post autor: Gileraseven »

dzieki za odpowiedzi juz doszlem do tego dzieki malej śrubce z tylu ;]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Warsztat”