Ta ostatnia niedziela (14-11-2010)

...czyli to, co lubimy najbardziej.
Awatar użytkownika
Zagłoba
Zwykły forumowicz
Motocykl: YAMAHA XV1600 ROAD STAR 2001r.

Re: Ta ostatnia niedziela (14-11-2010)

Post autor: Zagłoba »

Upsss.. Pogoda znów górą :evil: pada i jest zimno (na moim termometrze ledwie 5 st). Wobec siły wyższej przyjmujemy plan WB: knajpy roztocza. :roll:

A tak mi się marzyło, żeby odwiedzić biesy.... :crazy:
...motor, czy koń - byle w siodle i ...w cwał....
Coto
Zwykły forumowicz
Motocykl: HONDA CBR 1100 XX

Post autor: Coto »

Polatałem dzisiaj swoją " błękitną" i jest super jak na tą porę roku.
Moja propozycja na jutro, spotykamy się w Zamościu w parku gdz. 10 00 i w trasę - gdzie :?: ustalimy na miejscu.

Ps. Wiaterku to może Ty wyruszysz w naszą strone ,a My w twoją i spotkamy sie gdzieś na trasie. :D
Nr tel. 602 782 296 GG 20651765

"Nie lękaj się tego, że życie ma swój kres, lękaj się raczej tego, że nigdy nie zaczniesz żyć "
Awatar użytkownika
LUKASZ
Zwykły forumowicz
Motocykl: DKW RT200H, BMW GS, KTM 790,Yamaha, Hondax2

Post autor: LUKASZ »

proponuje spotkanie o 11:00 w ZMC, rano jeszcze będzie zimno a i tak o 10:00 musimy wyjechać. Wielki jak wróci napisze więcej szczegółów zresztą i tak wszystko omówimy na miejscu.Dnia nie ma dużo wiec trzeba się streszczać bo wieczory zimne.
Awatar użytkownika
Wiatr w Polu
Zwykły forumowicz

Post autor: Wiatr w Polu »

Zastanawiam się. Może by rzeczywiście do Was się kulnąć. Nie chce góra do Mahometa... :)
Wojownik musi czuć zapach wojny, musi wiedzieć, że jest potrzebny. W czas pokoju tylko dudnienie KODO jest zwiastunem błogosławieństwa Cesarza do wymarszu na bój.
Wielki Brat
Zwykły forumowicz
Motocykl: FJR 1300

Post autor: Wielki Brat »

Zapraszamy Wiatrze, zapraszamy.
A ja już wróciłem z wojaży i rozpoczynam planowanie jutrzejszego dnia.
Co do miejsca i czasu spotkania niech będzie kompromis:
- miejsce spotkania: parking pod Parkiem Miejskim w ZMC,
- czas wyjazdu :!: :!: :!: : 10.30.

Biorąc pod uwagę ww. argumenty proszę o punktualne przybycie juz zatankowanymi maszynami.
Wielki Brat
Zwykły forumowicz
Motocykl: FJR 1300

Post autor: Wielki Brat »

A teraz propozycja trasy:
I. Trasa dojazdowa: wyjazd 10.30 z Zamościa-Szczebrzeszyn-Zwierzyniec-Biłgoraj-Harasiuki-Rudnik nad Sanem-Nisko-Stalowa Wola-Sandomierz: długość około 140 km, czas przejazdu około 2.5 godz. wliczając 0.5 godz. przerwę na śniadanie przed Niskiem, dojazd do Sandomierza na godz. 13.00.
II. Odpoczynek, obiad w Sandomierzu - do godz. 14.00.
III. Trasa zjazdowa: wyjazd 14.00 z Sandomierza-Annopol-Kraśnik-Stara Wieś-Żółkiewka-Płonka-Nielisz-Zamość: długość około 150 km, czas przejazdu około 2.5 godz. wliczając jedną przerwę 0.5 h na odpoczynek, dojazd do Zamościa na godz. 16.30.
Awatar użytkownika
Wiatr w Polu
Zwykły forumowicz

Ja odpadam. Dopiero wróciłem z imprezy, do południa się raczej nie wygrzebię z piór. Szerokości.
Wojownik musi czuć zapach wojny, musi wiedzieć, że jest potrzebny. W czas pokoju tylko dudnienie KODO jest zwiastunem błogosławieństwa Cesarza do wymarszu na bój.
LeszekR
Zwykły forumowicz

Post autor: LeszekR »

Towarzystwo i pogoda dopisały doskonale, traska super, tylko w drodze powrotnej koło Krynic był tragiczny w skutkach wypadek motocyklista nie przeżył .
Awatar użytkownika
Zagłoba
Zwykły forumowicz
Motocykl: YAMAHA XV1600 ROAD STAR 2001r.

Post autor: Zagłoba »

Wspaniała ta niedziela... paczka, widoki i wrażenia suuuper !! :jupi: ....tylko mam nadzieję, że to jeszcze nie ostatnia....
...motor, czy koń - byle w siodle i ...w cwał....
Awatar użytkownika
BART
Zwykły forumowicz
Motocykl: CBR 1100 xx , Honda XL 600 R, WSK 175

Post autor: BART »

Gratuluję udanego wyjazdu :) ja tu w Danii niestety nie mam ciekawej pogody i możliwości jazdy motorkami , ale po powrocie się nadrobi :) pozdrawiam wszystkich ciepło :)
Motocykl = życie
Awatar użytkownika
Wiatr w Polu
Zwykły forumowicz

No ja jak sie wygrzebałem z piór, to tez pośmigałem (głównie z ludźmi, z którymi wczoraj imprezkowałem). Przejażdżka po Bieszczadach trasami, których nawet ja do tej pory nie znałem. Po drodze ognisko, pogaduchy, w sumie ok 300 km. Pod koniec niestety również mandat : Skręcałem jadąc od strony Cisnej na stację benzynową w Lesku. Nie chciało mi sie objeżdżać ronda i dałem w lewo na zakazie... Na stacji stali już inni motocykliści, machali i krzyczeli pi...! ale zanim sie połapałem, o co chodzi, to już wjechałem na stację, a tam policja się cziła na takich jak ja :) Koledzy za mną już skapowali o co chodzi i objechali rondo a ja dostałem 200 zł i 5 punktów. Ale w takim towarzystwie, w jakim dziś jechałem to i mandat nie boli :)
Awatar użytkownika
manson
Moderator K.B.M.
Motocykl: HONDA VTX1300 2006r.

Post autor: manson »

Tylko pogratulować udanej trasy i super towarzystwa ,ja niestety kiedy się tropnołem że pomysł na wyjazd dwu dniowy spalił na panewce to było już po jedenastej ale pod park śmignołem i niestety musiałem sam zorganizować sobie trasę ,nie była tak atrakcyjna ale w sumie też jestem zadowolony z niedzieli ,,w siodle'' jak to powiada Zagłoba ...pozdrawiam ... :lol:
nawet tysiącmilowa podróż
zaczyna się od jednego kroku.
602300313
Awatar użytkownika
wolek
Zwykły forumowicz

Post autor: wolek »

Super pogoda więc i na naszych wschodnich gładkich jak pupa niemowlaka drogach jednośladów było sporo-i dobrze. My z małżonką pozwoliliśmy sobie na rajd po roztoczu śladami walk,potyczek partyzanckich,bitew ostatniej wojny i tak wyskoczyło 180km. Byłoby więcej,ale czasu nie wystarczyło.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Zloty, imprezy, wycieczki, spotkania”