Masakra na kołach czyli Wiejski Tuning.
-
Marek
-
wally
-
wilk
-
Marek
To chyba funbike. Nie podoba się?

Z konstrukcjami tego rodzaju jest taki problem, że nie wiadomo co o nich mysleć.
Człowiek bezradnie stoi, patrzy i zastanawia się po co wydał kupę szmalu na swój sprzęt; przecież za parę stówek i chwilę ze spawarką w garści mógł mieć enduro. A większość ludzi z perspektywy chodnika i tak nie dostrzega różnicy.
Zazdrość przeze mnie przemawia. Ot co!
Z konstrukcjami tego rodzaju jest taki problem, że nie wiadomo co o nich mysleć.
Zazdrość przeze mnie przemawia. Ot co!
-
wally
juz niedlugo nastapia czasy w ktorych poczciwa wsk bedzie sprzetem zadkim, zlomiarze juz postarali sie o przetrzebienie ich populacji i wtedy taki mechanior spojzy na swojego wynalazka i zaplacze
A zazdrosci przezemnie przemawiam - takich szrotow jak moj jest na tony na drogach a ja chcialbym jedyna niepowtarzalna virowke, skopiowanie ktoregos z rowiazan ze zdjec jest gwarancja mysle niepowtarzalnosci 
- ksenon
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Yamaha XT1200Z Super Tenere
- Kontakt:
osobiście posiadam parodię motocykla(wsk). nie służy mi ona do spełniania marzeń, czy kompletowania oryginału, moj wska to taki "antystres", coś sobie powycinam, coś dospawam no i w błoto. jak już umiera to do garażu, trochę pogrzebię no i dalej w teren. to troszkę grzech, ale co tam...Dzięki temu TENERE zostawiam w świętym spokoju.
Wally posiada filmik(jakby ktoś był zainteresowany) gdzie moja WSK (rama z silnikiem i kołami) występuje w roli głównej.
Wally posiada filmik(jakby ktoś był zainteresowany) gdzie moja WSK (rama z silnikiem i kołami) występuje w roli głównej.
-
wally