Masakra na kołach czyli Wiejski Tuning.

Uśmiechnij się...
Marek

Post autor: Marek »

Mamy tu fotki motocykli, których autorzy chcieli je "ustylizować" dodając wszystkie atrybuty crossa. Chromy to też element pewnego stylu. :)
Jaro
Zwykły forumowicz
Motocykl: YAMAHA FAZER
Kontakt:

Post autor: Jaro »

Obrazek
Jeśli mężczyzna robi coś bardzo głupiego, to zawsze z motywów najszlachetniejszych.
Speedarek
Zwykły forumowicz

Post autor: Speedarek »

Na temat ostatniego zdjcia poprostu sie nie wypowiem :lol:
Nie ważne co masz pod dupą , ważne co masz nad nią .......
wild

Post autor: wild »

M A S A K R A!

to tylko stac i zaplakac..

a czasami i wysmiac. ;)

Goska
wally

Post autor: wally »

ja na swoj sposob podziwiam kolesi. Po otoczeniu widac ze autorzy mieli ograniczone srodki do "budowy" motocykla a mimo to niektore rozwiazania widac ze kosztowaly mnostwo pracy. Wyglad to juz kwestia gustu.
wilk

Post autor: wilk »

i w tym miejscu pojawia się sens bytności na różnych imprezach - jeśli zobaczą inne wzorce to może zacznie się moda na wracanie do oryginału.
Speedarek
Zwykły forumowicz

Post autor: Speedarek »

Masz racje Wally, szczególnie jak widze siatke na ryby oraz wiadrerko po farbie do scian 8) :lol:
Nie ważne co masz pod dupą , ważne co masz nad nią .......
Marek

To chyba funbike. Nie podoba się?
:D

Z konstrukcjami tego rodzaju jest taki problem, że nie wiadomo co o nich mysleć. :? Człowiek bezradnie stoi, patrzy i zastanawia się po co wydał kupę szmalu na swój sprzęt; przecież za parę stówek i chwilę ze spawarką w garści mógł mieć enduro. A większość ludzi z perspektywy chodnika i tak nie dostrzega różnicy. :lol:

Zazdrość przeze mnie przemawia. Ot co! :)
wally

juz niedlugo nastapia czasy w ktorych poczciwa wsk bedzie sprzetem zadkim, zlomiarze juz postarali sie o przetrzebienie ich populacji i wtedy taki mechanior spojzy na swojego wynalazka i zaplacze :) A zazdrosci przezemnie przemawiam - takich szrotow jak moj jest na tony na drogach a ja chcialbym jedyna niepowtarzalna virowke, skopiowanie ktoregos z rowiazan ze zdjec jest gwarancja mysle niepowtarzalnosci :P
Awatar użytkownika
ksenon
Zwykły forumowicz
Motocykl: Yamaha XT1200Z Super Tenere
Kontakt:

Post autor: ksenon »

osobiście posiadam parodię motocykla(wsk). nie służy mi ona do spełniania marzeń, czy kompletowania oryginału, moj wska to taki "antystres", coś sobie powycinam, coś dospawam no i w błoto. jak już umiera to do garażu, trochę pogrzebię no i dalej w teren. to troszkę grzech, ale co tam...Dzięki temu TENERE zostawiam w świętym spokoju.

Wally posiada filmik(jakby ktoś był zainteresowany) gdzie moja WSK (rama z silnikiem i kołami) występuje w roli głównej.
wally

mam ten filmik, pracuje nad wrzuceniem go na serwer, przydalaby sie pomoc roberta bo troche filmik wazy
Żaba
Zwykły forumowicz

Post autor: Żaba »

Większość tych przeróbek podyktowana była zwiększenim wartości użytkowych :wink:
Fotka zrobiona dwa lata temu w Narolu.
Motofura :wink:
Obrazek
Marek

A to nie jest B20 przypadkiem?
Janosik001

Post autor: Janosik001 »

prawie jak traktor :D
ZEN

Post autor: ZEN »

Takie cudeńka to w bieszczadach widok codzienny.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Humor”