Mechanik Motocyklawy
-
Szalik
Mechanik Motocyklawy
cześć potrzebny mi jest fachowiec bo w mojej 600 klekoczą zawory i trzeba by mi było je ustawić znacie kogoś z okolic Tomaszowa Lubelskiego kto się tym interesuje i zajmuje moje gg9671218
- Miramar
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Honda NTV 650
Re: Mechanik Motocyklawy
Wymoderowano.Fido.
Nie cytujemy całych postów na które się bezpośrednio odpowiada.Zasady Netykiety.
Polecam również Cykusia, synchro zrobił jak się patrzy, sprawdził świeczki, ustawił mieszankę
Nie cytujemy całych postów na które się bezpośrednio odpowiada.Zasady Netykiety.
Polecam również Cykusia, synchro zrobił jak się patrzy, sprawdził świeczki, ustawił mieszankę
Ci, co przeprawiają się przez morze, zmieniają niebo nad głowami, ale nie żagle.
- diabelCBR
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: 900 RR
- Kontakt:
Można jakieś namiary do Cykusia? Bo sezon się kończy, a ja pewnie będę potrzebował dobrego synchro i popatrzeć w zawory przy okazji. Tak na marginesie, mocno droga jest ta przyjemność? 
- cykuś
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: V MAX EGLI
No wiesz wczoraj to nawet razem jezdziliśmy.
Tel 502-655-652
http://www.kresowe.forum.motocyklowe.or ... =12&t=4588" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.kresowe.forum.motocyklowe.or ... =12&t=4588" onclick="window.open(this.href);return false;
Mechanika Pojazdowa, Motocyklowa. Bełżec Tel 502-655-652
- diabelCBR
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: 900 RR
- Kontakt:
No tak
, ale pierwsza sprawa: nie wiedziałem o tym, a druga sprawa: całkowicie zapomniałem się zapytać, czy ktoś takie rzeczy u nas robi 
- Fido
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Ten ze zdjęcia
- Kontakt:
Hmmm.
Przecież w dziale którym napisałeś jest jako pierwszy temat "Naprawa Motocykli" i nie trudno go zauważyć.
Oj młodzieży nie chce się myśleć.
Patrzą i nie widzą.
Przecież w dziale którym napisałeś jest jako pierwszy temat "Naprawa Motocykli" i nie trudno go zauważyć.
Oj młodzieży nie chce się myśleć.
Patrzą i nie widzą.