Wsparcie techniczne dla kobiety
-
bryza
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: brak
Wsparcie techniczne dla kobiety
W ubiegłym roku zmieniłam CHŁOPAKA na MĘŻA i zauważyłam znaczny spadek wydajności działania w szczególności w aplikacjach KWIATY i BIŻUTERIA,które były dotychczas bez zarzutu w CHŁOPAKU.
Dodatkowo MĄŻ-widocznie samoistnie-odinstalował kilka bardzo wartościowych programów takich jak ROMANS i ZAINTERESOWANIE, a w zamian zainstalował zupełnie przeze mnie niechciane aplikacjeKOMPUTER i SPORT. ROZMOWA nie działa zupełnie, a aplikacja SPRZĄTANIE DOMU po prostu zawiesza system.Uruchamiałam aplikacje wsparcia KŁÓTNIA ,aby naprawić problem ale bezskutecznie. Desperatka
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Droga Desperatko!
Na wstępie pragniemy zwrócić Twoją uwagę, iż CHŁOPAK jest pakietem rozrywkowym,podczas gdy MĄŻ jest systemem operacyjnym.Spróbuj wprowadzić komendę C:\\\MYSLALAM_Ze_MNIE KOCHASZ,włączyć ŁZY oraz zainstalować WINĘ.Jeżeli wszystko zadziała jak powinno,MĄŻ powinien włączyć automatycznie aplikacje BIŻUTERIA i KWIATY.Pamiętaj jednak iż nadużywanie tych aplikacji może doprowadzić do wystąpienia błędu GROBOWA_CISZA lub PIWO.
PIWO jest bardzo nieprzyjemnym programem,który w pewnych sytuacjach może włączyć plik GŁOSNE_CHRAPANIE.MP3. Cokolwiek byś nie robiła, pamiętaj jednak żeby nie instalować TEŚCIOWEJ.
Serwis techniczny
Dodatkowo MĄŻ-widocznie samoistnie-odinstalował kilka bardzo wartościowych programów takich jak ROMANS i ZAINTERESOWANIE, a w zamian zainstalował zupełnie przeze mnie niechciane aplikacjeKOMPUTER i SPORT. ROZMOWA nie działa zupełnie, a aplikacja SPRZĄTANIE DOMU po prostu zawiesza system.Uruchamiałam aplikacje wsparcia KŁÓTNIA ,aby naprawić problem ale bezskutecznie. Desperatka
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Droga Desperatko!
Na wstępie pragniemy zwrócić Twoją uwagę, iż CHŁOPAK jest pakietem rozrywkowym,podczas gdy MĄŻ jest systemem operacyjnym.Spróbuj wprowadzić komendę C:\\\MYSLALAM_Ze_MNIE KOCHASZ,włączyć ŁZY oraz zainstalować WINĘ.Jeżeli wszystko zadziała jak powinno,MĄŻ powinien włączyć automatycznie aplikacje BIŻUTERIA i KWIATY.Pamiętaj jednak iż nadużywanie tych aplikacji może doprowadzić do wystąpienia błędu GROBOWA_CISZA lub PIWO.
PIWO jest bardzo nieprzyjemnym programem,który w pewnych sytuacjach może włączyć plik GŁOSNE_CHRAPANIE.MP3. Cokolwiek byś nie robiła, pamiętaj jednak żeby nie instalować TEŚCIOWEJ.
Serwis techniczny
Re: Wsparcie techniczne dla kobiety
Nic dodać,nic ująć !!!!
- kazek
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: banditen 1200 - już komu innemu służy
to jest nieprawda, zdecydowanie się sprzeciwiam tak przedstawionej sprawie, to jest poprostu atak środowisk feministycznych na mężczyzn
, które mają ca cel postawienie płci silniejszej w złym świetle, że niby nie chcą się przytulać ...
-
bryza
- Zwykły forumowicz
....niektórzy dobrze rozumieją desperatkę, ale widzę kazek,że Twój pogląd na odwieczny problem kobiety i mężczyzny który koniec klucza jest górą a który dołem jest inny. Pewnie desperatka nie wpadła na Twój sposób oderwania MĘŻA od komputera. Mam pomysł :spróbujmy podpowiedzieć desperatce co musi zrobić w tej sytuacji : 
- kaktus
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Transalp 600
Ale sprawa jest prosta, musi kupić motocykl, aby odreagować, wiatr we włosach sprawi że poczuje się wolna , potrzebna i będzie miała nowy cel który jest niezbędny do szczęścia

Transalp 600
- kazek
- Zwykły forumowicz
w większości pzypadków problemy z systemem MĄŻ wynikają z winy użytkownika, niewłaściwa obsługa, wydawanie poleceń nierozpoznawanych przez program. Polecam desperatce kurs dokształcający z podstaw i powrotu do korzeni. Z poleceniem C:///boli mnie głowa nie zajedzie daleko 
-
bryza
- Zwykły forumowicz
Matki,Żony i Kochanki gdzie jesteście? Sama nie dam rady zabezpieczyć desperatki przed
zidentyfikowanym wirusem komputerowym<KAZEK>. Desperatka nie cierpi na migreny
, a ponieważ musi sama wszystko zrobić więc czasem włącza jej się http:/ blogi sen
Dobrze,że desperatka włączyła zaporę antywirusową <KAKTUS>.
Świetne rady!!

zidentyfikowanym wirusem komputerowym<KAZEK>. Desperatka nie cierpi na migreny
Dobrze,że desperatka włączyła zaporę antywirusową <KAKTUS>.
Świetne rady!!
-
bogusia
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Suzuki VS 700 Intruder
bryza, bardzo chętnie pomogłabym Ci wesprzeć desperatkę, ale z informatyki , to ja tak niekoniecznie

- kazek
- Zwykły forumowicz
Desperatkę prawdopodobnie przerastają niektóre zadania co powodują u niej totalne wykończenie. Bryza dokonała zwinnej manipulacji używając eufemizmu, zacytuję " błogi sen "
. Proponuję w tym przypadku, powrót do aplikacji na której desperatka i wiele jej podobnych desperatek, napewno jest ich setki a może nawet i tysiące
, zna się najlepiej czyli KUCHNIA.exe lub GARY.exe. Są to małe programy, nieskomplikowane i napewno drogie użytkowniczki odnajdą w nim wiele radości i przyjemności.
pozdrawiam
oprogramowanie złośliwe
<KAZEK>

ps. dla poznania różnic między użytkownikiem a systemem polecam wnikliwą analizę jednego z najlpszych fachowców w tej dziedzinie
http://www.joemonster.org/filmy/20999/C ... gu_kobiety" onclick="window.open(this.href);return false;
pozdrawiam
oprogramowanie złośliwe
<KAZEK>
ps. dla poznania różnic między użytkownikiem a systemem polecam wnikliwą analizę jednego z najlpszych fachowców w tej dziedzinie
http://www.joemonster.org/filmy/20999/C ... gu_kobiety" onclick="window.open(this.href);return false;
-
bryza
- Zwykły forumowicz
Ad. oprogramowanie złośliwe
Kiedyś kobiety walczyły, by uwolnić się od garów i roli kucharki. Dziś traktują kuchnię jako miejsce relaksu, spełnienia i rozrywki. Coraz chętniej dołączają do nich także mężczyźni. Kuchnia to miejsce pełne emocji.Mężczyzna, który gotuje jest niesamowicie seksowny. Poza tym jedzenie to przyjemność zmysłowa wcale nieodległa od seksu. Ci, ktorzy kochają dobrze zjeść i cenią wyrafinowaną kuchnię także w łóżku przejawiają fantazję. Statystyczny miłośnik kulinarnych przygód jest dobrze sytuowany, z zawodowymi sukcesami na koncie. Zwykle ma około czterdziestki, czuje się spełniony pod każdym względem. Ceni zmysłowe przyjemności. Przyrządzanie wyrafinowanych potraw traktuje jak degustację dobrego wina i jazdę wysokiej klasy autem lub motocyklem.

Kiedyś kobiety walczyły, by uwolnić się od garów i roli kucharki. Dziś traktują kuchnię jako miejsce relaksu, spełnienia i rozrywki. Coraz chętniej dołączają do nich także mężczyźni. Kuchnia to miejsce pełne emocji.Mężczyzna, który gotuje jest niesamowicie seksowny. Poza tym jedzenie to przyjemność zmysłowa wcale nieodległa od seksu. Ci, ktorzy kochają dobrze zjeść i cenią wyrafinowaną kuchnię także w łóżku przejawiają fantazję. Statystyczny miłośnik kulinarnych przygód jest dobrze sytuowany, z zawodowymi sukcesami na koncie. Zwykle ma około czterdziestki, czuje się spełniony pod każdym względem. Ceni zmysłowe przyjemności. Przyrządzanie wyrafinowanych potraw traktuje jak degustację dobrego wina i jazdę wysokiej klasy autem lub motocyklem.
- kazek
- Zwykły forumowicz
Bryzo, masz rację. Największe sukcesy na polu smaku odnoszą właśnie mężczyźni. To oni są szefami kuchni, zarządzają najlepszymi restauracjami, itp. Facet w kuchni nie traktuje przedmiotowo przygotowania posiłku. Nawet w najprostsze danie, które wymaga poświęcenia zaledwie kilku minut wkłada tyle samo serca i zaangażowania co w menu bardzie skomplokowane i czasochłonne. Największą satyskację sprawia dawanie przyjemności innym, niezależnie od pomieszczenia, czy to kuchnia czy sypialnia
ps. powiedz jeszcze, że facet w sobotnie przedpołudnie myjący podłogi, również wygląda seksownie ...
ps. powiedz jeszcze, że facet w sobotnie przedpołudnie myjący podłogi, również wygląda seksownie ...
-
bryza
- Zwykły forumowicz
Kazek! oczywiście tak!!!
Podłoga ,jak nazwa wskazuje, pochodzi od wyrazu *podłoże*. To płaszczyzna ,na której stoi łoże.
Płaszczyzna porozumienia,wymagająca szczególnej dbałości.
Jeżeli do tej czynności używamy mopa to zaczyna się "ciekawy temat".
Mop, jak każdy wie, posiada część myjącą ,oraz kij , tak zwany trzonek.
Są trzonki zimne, ciepłe i teleskopowe. Najbardziej intrygujące są teleskopowe.
Facet z teleskopowym trzonkiem jest szelmowsko seksowny.
Tym bardziej ,że podczas mycia , napinają się odpowiednie części ciała,które w szczególny sposób rzezbią sylwetkę mężczyzny.
Podobne skojarzenia w sobotnie przedpołudnie zapowiadają niesamowicie udany weekend.
a'propos desperatki : znalazłam podpowiedz dla mężów.
Facet budzi się w południe na potwornym kacu.
Patrzy, na stole cztery schłodzone butelki piwa i list następującej
treści:
"Kochanie, wypoczywaj. Jakbyś czegoś potrzebował to zadzwoń.
Zwolnię się z pracy i przyjadę. Twoja kochająca żona".
Facet pyta syna:
- Co się wczoraj stało? Nic nie pamiętam. Czyżbym wrócił w nocy
z kwiatami albo pierścionkiem?
Syn na to:
- Przyszedłeś o piątej nad ranem kompletnie pijany, awanturowałeś się, a gdy matka chcąc cię rozebrać ściągała ci spodnie, powiedziałeś: "Spadaj dziwko, jestem żonaty!"
Podłoga ,jak nazwa wskazuje, pochodzi od wyrazu *podłoże*. To płaszczyzna ,na której stoi łoże.
Płaszczyzna porozumienia,wymagająca szczególnej dbałości.
Jeżeli do tej czynności używamy mopa to zaczyna się "ciekawy temat".
Mop, jak każdy wie, posiada część myjącą ,oraz kij , tak zwany trzonek.
Podobne skojarzenia w sobotnie przedpołudnie zapowiadają niesamowicie udany weekend.
a'propos desperatki : znalazłam podpowiedz dla mężów.
Facet budzi się w południe na potwornym kacu.
Patrzy, na stole cztery schłodzone butelki piwa i list następującej
treści:
"Kochanie, wypoczywaj. Jakbyś czegoś potrzebował to zadzwoń.
Zwolnię się z pracy i przyjadę. Twoja kochająca żona".
Facet pyta syna:
- Co się wczoraj stało? Nic nie pamiętam. Czyżbym wrócił w nocy
z kwiatami albo pierścionkiem?
Syn na to:
- Przyszedłeś o piątej nad ranem kompletnie pijany, awanturowałeś się, a gdy matka chcąc cię rozebrać ściągała ci spodnie, powiedziałeś: "Spadaj dziwko, jestem żonaty!"
- kazek
- Zwykły forumowicz
cały sukces w tym, że sygnały nadawane przez męża za pomocą różnych urządzeń do utrzymania czystości począwszy od ściereczki a skończywszy na wspomnianych trzonkach
, są odbieranę przez użytkowniczkę systemu
-
bryza
- Zwykły forumowicz
Tym razem wsparcie techniczne dla mężczyzn
http://www.youtube.com/watch?v=yMQil0Te-uc" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=yMQil0Te-uc" onclick="window.open(this.href);return false;