Gdzie w Zamościu wypożyczą przyczepkę do przewozu motocykla?

Pogadajmy jak motocyklista z motocyklistą...
sq8bwh

Gdzie w Zamościu wypożyczą przyczepkę do przewozu motocykla?

Post autor: sq8bwh »

Gdzie w Zamościu (ew. okolica..) mozna wypożyczyć przyczepkę do przewozu motocykla? I ew. za ile?
jrball

Post autor: jrball »

autopomoc - Płoskie - ta na srodku, gdzie przyczepki czerwone z zoltymi plandekami - zwykle przyczepki, ale podobno maja jakis stojak do blokowania kola, a jak nie to skombinuj troche desek i pasy, ja tak przewozilem, przednie kolo i moto pasami, a tylne zablokowane deskami. koszt 30zl za dobę
Jaro
Zwykły forumowicz
Motocykl: YAMAHA FAZER
Kontakt:

Post autor: Jaro »

Chyba największy wybór jest na ulicy lubelskiej w odległości około 200 metrów od CPN'u Orlen, generalnie przy samej wyltuwce z Zamościa w kierunku Lublina.
Jeśli mężczyzna robi coś bardzo głupiego, to zawsze z motywów najszlachetniejszych.
Deleted.
Zwykły forumowicz

Post autor: Deleted. »

Jarek zapewne masz na mysli APLAN tam rzeczywiscie jest duzy wybor ale nie wiem jakie sa ceny
sq8bwh

Zdecydowałem jednak że jak dojdzie do transakcji to rozbiorę trochę i wrzucę na pakę do Passata.. w sumie Sabra też tak przyjechała i się zmieściła bez problemu.. a to ponad 700 km także z przyczepką się bujać to też nie ciekawie..
ZEN

Post autor: ZEN »

No tak, z przyczepką to na trasie nie pogonisz.
sq8bwh

Dało się... już śmigałem nią wczoraj nawet..

Obrazek

Obrazek
wally

Post autor: wally »

Fajna, Wielki sprzedal w zimie piekny egzemplaz takie hondy, il zaplaciles ?
sq8bwh

4,5 tysia, z 83r. ciut się wachałem ale przekonał mnie jej stan techniczny.. bo ma 23.800 km i jak wszystko wskazuje to nie kręcona była..
ODPOWIEDZ

Wróć do „Na luzie”