Wyprawa - Czarnogóra
- swiety
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: DL 1000
Wyprawa - Czarnogóra
Tylko tyle bo emocje opadły : ludzie zastanówcie się z kim wyruszacie na wyprawę ,bo możecie się gorzko rozczarować i jeżeli tak wygladają relacje motocyklistów w KBM to żal dupę ściska " miłość,przyjażń,Honor"
)) śmiech na sali ,coś dokładnie odwrotnego !!! nie będę pisał ze szczegółami chociaż miałem to zrobić bo nie jest to warte moich nerwów ,nie mam też zamiaru nikogo obrażać myślę też że jednak nie wszyscy są tacy z jakimi pożal się boże przyszło mi podróżować ,chociaż są to osoby znane na tym forum i w realu za niektóre jeszcze miesiąc temu dałbym sobie obciąć obie dłonie ... i kur..a bym był bez rąk ."Dziękuję chłopaki" ,raz jeszcze w swoim imieniu i imieniu mojej najbliższej rodziny na którą dzięki Bogu mogłem liczyć .A i jeszcze jedno do: Z......a ,myślę że te kłamstwa które przekazywałeś tel były spowodowane tym że myślałeś ze stało się najgorsze ,tylko tak sobie mogę to wytłumaczyć i tłumaczy to w pewnym stopniu Ciebie. LUDZIE JEZELI KOGOŚ ZNACIE NAWET PARE LAT UWAŻAJCIE ZASTANÓWCIE SIĘ PRZED WYJAZDEM.ps relacja z wyprawy za czas jakiś teraz napiszę tylko tyle do pewnego momentu warto było Czarnogóra na motorze coś pięknego.
- cykuś
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: V MAX EGLI
Re: Wyprawa - Czarnogóra
Marku dlaczego dopiero teraz nam to mówisz?Jak byśmy wiedzieli że będzie tak jak było to do dupy byś z nami pojechał zresztą teraz musisz sobie poszukać naiwnych z którymi będziesz jeżdził może.ludzie zastanówcie się z kim wyruszacie na wyprawę ,bo możecie się gorzko rozczarować
-
Zgrywus
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: GL 1200, M-72 ruska rzeźba w niemieckim betonie
… bez komentarza to pozostawiam, widać ze ta historia niczego Cię nie nauczyła mimo wszystko zdrowia zyczę
- LUKASZ
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: DKW RT200H, BMW GS, KTM 790,Yamaha, Hondax2
W relacji nie zapomnij opisać jak wygląda psychiatryk na Czarogórze w którym spędziłeś kilkanaście dni i jak tam trafiłeś bo szpital okropnie z tego co widzieliśmy u Dzina...