PIKNIK EKOLOGICZNY Zawada k\ Zamościa 10.06
-
ZEN
-
Bondi
-
Fidel - RaV
-
Bondi
-
Bondi
-
Wielki Brat
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: FJR 1300
No dobra. To w końcu jednak może coś ustalmy.
Zważywszy, że Zawada to prawie Zamość sądzę, że 10 czerwca (niedziela) ekipa TL zbiera się w tym miejscu co zwykle o godz.13.00 i przyjeżdża pod park w Zamościu na godz. 14.00. Tam czeka już ekipa Zamojska. Potem robimy trochę hałasu po Zamościu i razem stawiamy się w Zawadzie na 15.00. Jak już się wynudzimy w Zawadzie (np. do 17.00 albo i wcześniej, w zależności co nam tam zaoferują) ustalamy trasę i robimy dłuuuugi wypad, tak na co najmniej 150 km, w rejony gdzie jeszcze nie byliśmy (przynajmniej większość)- obiecuję wymyśleć kilka propozycji. Na trasie przejazdu powinno być oczywiście aktualne "miejsce czasowej dyslokacji" Żaby.
Proszę o odniesienie się do ww. propozycji i post z ostateczną decyzją Prezesa najpóźniej do piątku.
Zważywszy, że Zawada to prawie Zamość sądzę, że 10 czerwca (niedziela) ekipa TL zbiera się w tym miejscu co zwykle o godz.13.00 i przyjeżdża pod park w Zamościu na godz. 14.00. Tam czeka już ekipa Zamojska. Potem robimy trochę hałasu po Zamościu i razem stawiamy się w Zawadzie na 15.00. Jak już się wynudzimy w Zawadzie (np. do 17.00 albo i wcześniej, w zależności co nam tam zaoferują) ustalamy trasę i robimy dłuuuugi wypad, tak na co najmniej 150 km, w rejony gdzie jeszcze nie byliśmy (przynajmniej większość)- obiecuję wymyśleć kilka propozycji. Na trasie przejazdu powinno być oczywiście aktualne "miejsce czasowej dyslokacji" Żaby.
Proszę o odniesienie się do ww. propozycji i post z ostateczną decyzją Prezesa najpóźniej do piątku.
- Pysior69
- Zwykły forumowicz
- Kontakt:
Witajcie !!
Witam wszystkich,jestem tu nowy,mieszkam w Zamosciu mowia na mnie Pysior,ganiam Honda Shadow 500C VT.Jezeli nie macie nic przeciw ,bardzo chetnie dolacze do tego wypadu do Zawady,miloby bylo poznac wszystkich.Pozdrawiam Pysior.
-
Fidel - RaV
-
Zgrywus
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: GL 1200, M-72 ruska rzeźba w niemieckim betonie
:)
podoba mi sie pomysł "Wielkiego Brata"
grupa tomaszowska:
- niedziela 10.06.2007r o godz. 13 - 13/15 zbiórka pod moja chatą
- max 13/20 wyruszamy w kier. Zamoscia
reszta jak w poście "WB"