Pompowanie kół azotem

Serwis, naprawa, tunning, customizing.
Awatar użytkownika
sebus00
Zwykły forumowicz
Motocykl: Honda VTR 1000 FireStorm

Post autor: sebus00 »

sq8bwh, pewnie w wiekszości wulkanizacji pompuja, ale na pewno jest u Ślązakiewicza na zaraz za Tomaszowem w strone Zamościa , żółty budynek wymieniają opony i nietylko, 5 zeta od koła. Ale faktycznie sprzeczamy się kto ma rację, a moje wiadomości opierają się właściwie na www, i gazetach ale nie brukowce :) ale coś w tym jest . . . za jakiś czas zmierze cisnienie w kolach motocyklowych i zobacze czy faktycznie sie nie zmienia, a to jakie ma wlasciwosci na korozje i nie tylko co Wielki wspomnial, trzeba sie wglebiac w temat i szukac, tak czy owak jest wiecej "plusów" stosujac Azot bo "minus" to tylko taki ze trzeba 3 piwka sobie odmowic :)
sq8bwh

Post autor: sq8bwh »

No dobra.. Azot.. azotem a co to robi.. http://www.sklep1.larsson.pl/Parts.aspx ... iew=Expand
wypełni oponę jak w taczce...??? :?: :?: :?: :?: (chodzi mi o pianki.. bo link widzę że nie kieruje do konkretnego artykułu)
Ostatnio zmieniony środa, 23 maja 2007, 10:54 przez sq8bwh, łącznie zmieniany 1 raz.
Piter
Zwykły forumowicz
Motocykl: Yamaha TDM 850
Kontakt:

Post autor: Piter »

3 czy 4 piwka piechotą nie chodzi :P a na pewno inaczej będę się czuł jeśli te piwka wypiję a niżeli napompuje mini koła :P :lol: a jeszcze jeśli będzie okazja wypić je w doborowym towarzystwie to tym bardziej jestem za 8)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Warsztat”