03.06.2007 - Łabunie DOM DZIECKA

...czyli to, co lubimy najbardziej.
Zgrywus
Zwykły forumowicz
Motocykl: GL 1200, M-72 ruska rzeźba w niemieckim betonie

:)

Post autor: Zgrywus »

Agnieszko : masz na myśli piatek czy niedzielę ?

festyn w DD Łabunie jest 03.06. tj niedziela
Agusia
Zwykły forumowicz
Motocykl: HONDA MAGNA VF750C
Kontakt:

Post autor: Agusia »

w piątek zaczynam, w sobotę mam rano przerwę ale to nic nie wnosi w niedziele tak jak w sobote, rano wykład a później trzeba siedzieć, zaliczenia, chociaż pewnie i tak nie zalicze, ale to już inna bajka :(
www.magna-tapicerstwo.prv.pl

Post autor: avatar4x4 »

nie wiem jak to wyjdzie i ile samochodów przyjedzie choc widze to ciemno...ale postaramy sie powozic widzów i dzieciaki..chyba ze 5 aut przyjedzie no to bedzie kicha :roll: ale to juz ode mnie nie zalezy..a cz Wy macie w planie jazde z dzieciakami?
Zgrywus
Zwykły forumowicz
Motocykl: GL 1200, M-72 ruska rzeźba w niemieckim betonie

:)

Post autor: Zgrywus »

avatr4x4 : 5 autek to juz nie jet źle, po wystygnięciu wydechów i zapewnieniu maximum bezpieczeństwa, myśle ze powozimy dzieciaczki, bo jesli my ich nie powozimy no to kto ....
wally

Post autor: wally »

chcialbym podziekowac pani Sebkowej za prace wlozona w organizacje programu dla dzieci do Łabun - good work :) , mam nadzieje ze znajdziesz troche czasu zeby pomoc nam w niedziele w organizacji imprezy ?
jrball

Post autor: jrball »

Ja proponuję taką zabawę jak na fotkach. Potrzebne dwie deski i trochę taśmy. Zabawa bardzo fajna. Robiona na dystansie do 20m na czas, wtedy tworza sie rozne grupy. Ja niestety w niedziele do robotki wiec niemoge byc. Opisze wam fotki - Pochodza one z Domu Dziecka w Bartoszycach, gdzie byłem w zeszłym roku. Na zdjeciach Kapelan SG, Pani dyrektor DD i z-ca komendanta PSG Bezledy. Jak myślicie ile dzeciakow chciało być lepszych od Pani dyrektor?!
Z tego co mi wiadomo to napewno ktos z SG bedzie w Łabuniach naszym Land Roverem, ale niewiem w jakich godzinach.

Obrazek

Obrazek

Dobrej zabawy. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
sebus00
Zwykły forumowicz
Motocykl: Honda VTR 1000 FireStorm

Post autor: sebus00 »

ciekawa konkurencja :), to kto jest stolarzem.....
Wielki Brat
Zwykły forumowicz
Motocykl: FJR 1300

Post autor: Wielki Brat »

Jestem po wizycie w DD Łabunie i rozmowie z Dyrektorem.
Żadnych zabaw nie organizujemy - od tego są organizatorzy tej imprezy i oni mają już jak widziłaem gotową koncepcję/program imprezy.
Przywiezione przez nas i wyselekcjonowane zabawki, maskotki o porównywalnej wartości możemy po prostu rozdać dzieciom lub zrobić loterię. Ubrania, obuwie itp. oraz przedmioty o większej wartości przekażemy Dyrekcji (ew. za pokwitowaniem)
Ustaliłem sposób wjazdu na teren DD i sposób parkowania maszyn.
Ustaliłem ogólne zasady, w tym zasady bezpieczeństwa w zakresie przejażdżek dzieci motocyklami - szczegóły ustalimy na miejscu ze względu na nieznaną liczbę maszyn do dyspozycji (mam w planie przejażdżkę dla wszystkich dzieci równocześnie, dzieci w naszych kaskach, my bez za zgodą Policji, która będzie na miejscu, na drodze lokalnej w kierunku Bródka i z powrotem, przydały by się 3 motocykle z koszami dla najmniejszych dzieciaków).
Oto lista dzieci przebywających w Domu Dziecka w Łabuniach:

Dzieci małe:
1. Bartek – 3 lata
2. Paweł – 3 lata
3. Hubert – 8 miesięcy
4. Maks – 1 rok

Dzieci uczęszczające do Szkoły Podstawowej:
1. Natalia – 6 lat
2. Korneliusz – 7 lat
3. Piotr – 6 lat
4. Stasio – 9 lat
5. Marcin – 9 lat
6. Aneta – 12 lat
7. Rafał – 12 lat
8. Monika – 13 lat
9. Ela – 13 lat

Dzieci uczęszczające do Gimnazjum:
1. Paulina – 14 lat
2. Mirek – 14 lat
3. Grażyna -15 lat
4. Malwina – 15 lat
5. Darek – 16 lat
6. Grzesiek – 16 lat
7. Mariusz – 17 lat
8. Wiesia – 16 lat
9. Krzysztof – 17 lat
10. Kamil – 18 lat

Martwi mnie to, że dla dzieci w wieku gimnazjalnym nie będziemy mieli nic poza maskotkami, może koszulek wystarczy ?
wally

Post autor: wally »

mam karton koszulek xl, bedzie dla starszych dzieci
Awatar użytkownika
sebus00
Zwykły forumowicz
Motocykl: Honda VTR 1000 FireStorm

Post autor: sebus00 »

To super, ze organizacja zabaw jest juz ustalona, w końcu mają wieksze doświadczenie w tego typu organizacji. Wiec wstepne spotkanie o godz 14 na parkingu miedzy Łabuniami a Polanówką, tak jak wczesniej bylo to wspomniane i dzis rozmawialem ze Zgrywusem w owej sprawie.
Awatar użytkownika
cykuś
Zwykły forumowicz
Motocykl: V MAX EGLI

Post autor: cykuś »

To z Tomaszowa o której wyjazd? :?:
Awatar użytkownika
Ernestt
Zwykły forumowicz
Motocykl: Yamaha XVS 1300 A

Post autor: Ernestt »

a o której wyjazd z Zamościa ? ;]
LIVE TO RIDE .....RIDE TO LIVE
Jaro
Zwykły forumowicz
Motocykl: YAMAHA FAZER
Kontakt:

Post autor: Jaro »

Oki zróbmy tak kto chce w grupie jechać z Zamościa, będę czekał pod Parkiem o 13.30 skąd ruszymy do chłopaków czekających na nas na parkingu w Łabuniach.
Jeśli mężczyzna robi coś bardzo głupiego, to zawsze z motywów najszlachetniejszych.
Wielki Brat
Zwykły forumowicz
Motocykl: FJR 1300

Post autor: Wielki Brat »

Moim zdaniem powinniśmy się spotkać w ustalonych miejscach dla TL i Zamościa znacznie wcześniej, grupa TL powinna dojechać na miejsce zbiórki w Zamościu pod parkiem (niech się utrwala nasza tradycja) na godz. 11.00. Następnie ustalamy wspólnie trasę przejazdu-przecież sezon jest krótki i trzeba te nasze opony jakoś zużywać :lol: , dalej przejazd ulicami Zamościa, żeby się trochę polansować, wycieczka tak gdzieś na 100 km (mam już pomysł) z miejscem docelowym w Krynicach na godz. 14.00.To wszystko przy sprzyjającej pogodzie.

Jeżeli pogoda będzie zła wtedy wariant krótki, czyli ten który zaproponowaliście wcześniej.

Niezależnie od pogody liczę na Waszą obecność w Domu Dziecka-jest lato, ciepło i deszcz nie powinien nas zatrzymać , mamy przecież nasze skóry i kombinezony, no to niech się sprawdzają 8)

Jest jeszcze wariant asysty dla grupy, która jedzie na Ukrainę, ale jak do tej pory nie wiem kiedy/o której wyjeżdżaja a w zw. z tym nie wiem czy możemy im towarzyszyć dotrzymując innych zobowiązań.

Prezesie decyduj :!: , niech twój post zakończy ustalenia
MC

Post autor: MC »

czyli na ktora dokladnie ma sie to rozpoczac w domu dziecka ? i o ktorej bedzie wyjazd z zamoscia ?
Zablokowany

Wróć do „Zloty, imprezy, wycieczki, spotkania”