03.06.2007 - Łabunie DOM DZIECKA
-
-
Zgrywus
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: GL 1200, M-72 ruska rzeźba w niemieckim betonie
:)
avatr4x4 : 5 autek to juz nie jet źle, po wystygnięciu wydechów i zapewnieniu maximum bezpieczeństwa, myśle ze powozimy dzieciaczki, bo jesli my ich nie powozimy no to kto ....
-
wally
-
jrball
Ja proponuję taką zabawę jak na fotkach. Potrzebne dwie deski i trochę taśmy. Zabawa bardzo fajna. Robiona na dystansie do 20m na czas, wtedy tworza sie rozne grupy. Ja niestety w niedziele do robotki wiec niemoge byc. Opisze wam fotki - Pochodza one z Domu Dziecka w Bartoszycach, gdzie byłem w zeszłym roku. Na zdjeciach Kapelan SG, Pani dyrektor DD i z-ca komendanta PSG Bezledy. Jak myślicie ile dzeciakow chciało być lepszych od Pani dyrektor?!
Z tego co mi wiadomo to napewno ktos z SG bedzie w Łabuniach naszym Land Roverem, ale niewiem w jakich godzinach.

Dobrej zabawy. Pozdrawiam
Z tego co mi wiadomo to napewno ktos z SG bedzie w Łabuniach naszym Land Roverem, ale niewiem w jakich godzinach.

Dobrej zabawy. Pozdrawiam
-
Wielki Brat
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: FJR 1300
Jestem po wizycie w DD Łabunie i rozmowie z Dyrektorem.
Żadnych zabaw nie organizujemy - od tego są organizatorzy tej imprezy i oni mają już jak widziłaem gotową koncepcję/program imprezy.
Przywiezione przez nas i wyselekcjonowane zabawki, maskotki o porównywalnej wartości możemy po prostu rozdać dzieciom lub zrobić loterię. Ubrania, obuwie itp. oraz przedmioty o większej wartości przekażemy Dyrekcji (ew. za pokwitowaniem)
Ustaliłem sposób wjazdu na teren DD i sposób parkowania maszyn.
Ustaliłem ogólne zasady, w tym zasady bezpieczeństwa w zakresie przejażdżek dzieci motocyklami - szczegóły ustalimy na miejscu ze względu na nieznaną liczbę maszyn do dyspozycji (mam w planie przejażdżkę dla wszystkich dzieci równocześnie, dzieci w naszych kaskach, my bez za zgodą Policji, która będzie na miejscu, na drodze lokalnej w kierunku Bródka i z powrotem, przydały by się 3 motocykle z koszami dla najmniejszych dzieciaków).
Oto lista dzieci przebywających w Domu Dziecka w Łabuniach:
Dzieci małe:
1. Bartek – 3 lata
2. Paweł – 3 lata
3. Hubert – 8 miesięcy
4. Maks – 1 rok
Dzieci uczęszczające do Szkoły Podstawowej:
1. Natalia – 6 lat
2. Korneliusz – 7 lat
3. Piotr – 6 lat
4. Stasio – 9 lat
5. Marcin – 9 lat
6. Aneta – 12 lat
7. Rafał – 12 lat
8. Monika – 13 lat
9. Ela – 13 lat
Dzieci uczęszczające do Gimnazjum:
1. Paulina – 14 lat
2. Mirek – 14 lat
3. Grażyna -15 lat
4. Malwina – 15 lat
5. Darek – 16 lat
6. Grzesiek – 16 lat
7. Mariusz – 17 lat
8. Wiesia – 16 lat
9. Krzysztof – 17 lat
10. Kamil – 18 lat
Martwi mnie to, że dla dzieci w wieku gimnazjalnym nie będziemy mieli nic poza maskotkami, może koszulek wystarczy ?
Żadnych zabaw nie organizujemy - od tego są organizatorzy tej imprezy i oni mają już jak widziłaem gotową koncepcję/program imprezy.
Przywiezione przez nas i wyselekcjonowane zabawki, maskotki o porównywalnej wartości możemy po prostu rozdać dzieciom lub zrobić loterię. Ubrania, obuwie itp. oraz przedmioty o większej wartości przekażemy Dyrekcji (ew. za pokwitowaniem)
Ustaliłem sposób wjazdu na teren DD i sposób parkowania maszyn.
Ustaliłem ogólne zasady, w tym zasady bezpieczeństwa w zakresie przejażdżek dzieci motocyklami - szczegóły ustalimy na miejscu ze względu na nieznaną liczbę maszyn do dyspozycji (mam w planie przejażdżkę dla wszystkich dzieci równocześnie, dzieci w naszych kaskach, my bez za zgodą Policji, która będzie na miejscu, na drodze lokalnej w kierunku Bródka i z powrotem, przydały by się 3 motocykle z koszami dla najmniejszych dzieciaków).
Oto lista dzieci przebywających w Domu Dziecka w Łabuniach:
Dzieci małe:
1. Bartek – 3 lata
2. Paweł – 3 lata
3. Hubert – 8 miesięcy
4. Maks – 1 rok
Dzieci uczęszczające do Szkoły Podstawowej:
1. Natalia – 6 lat
2. Korneliusz – 7 lat
3. Piotr – 6 lat
4. Stasio – 9 lat
5. Marcin – 9 lat
6. Aneta – 12 lat
7. Rafał – 12 lat
8. Monika – 13 lat
9. Ela – 13 lat
Dzieci uczęszczające do Gimnazjum:
1. Paulina – 14 lat
2. Mirek – 14 lat
3. Grażyna -15 lat
4. Malwina – 15 lat
5. Darek – 16 lat
6. Grzesiek – 16 lat
7. Mariusz – 17 lat
8. Wiesia – 16 lat
9. Krzysztof – 17 lat
10. Kamil – 18 lat
Martwi mnie to, że dla dzieci w wieku gimnazjalnym nie będziemy mieli nic poza maskotkami, może koszulek wystarczy ?
-
Wielki Brat
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: FJR 1300
Moim zdaniem powinniśmy się spotkać w ustalonych miejscach dla TL i Zamościa znacznie wcześniej, grupa TL powinna dojechać na miejsce zbiórki w Zamościu pod parkiem (niech się utrwala nasza tradycja) na godz. 11.00. Następnie ustalamy wspólnie trasę przejazdu-przecież sezon jest krótki i trzeba te nasze opony jakoś zużywać
, dalej przejazd ulicami Zamościa, żeby się trochę polansować, wycieczka tak gdzieś na 100 km (mam już pomysł) z miejscem docelowym w Krynicach na godz. 14.00.To wszystko przy sprzyjającej pogodzie.
Jeżeli pogoda będzie zła wtedy wariant krótki, czyli ten który zaproponowaliście wcześniej.
Niezależnie od pogody liczę na Waszą obecność w Domu Dziecka-jest lato, ciepło i deszcz nie powinien nas zatrzymać , mamy przecież nasze skóry i kombinezony, no to niech się sprawdzają
Jest jeszcze wariant asysty dla grupy, która jedzie na Ukrainę, ale jak do tej pory nie wiem kiedy/o której wyjeżdżaja a w zw. z tym nie wiem czy możemy im towarzyszyć dotrzymując innych zobowiązań.
Prezesie decyduj
, niech twój post zakończy ustalenia
Jeżeli pogoda będzie zła wtedy wariant krótki, czyli ten który zaproponowaliście wcześniej.
Niezależnie od pogody liczę na Waszą obecność w Domu Dziecka-jest lato, ciepło i deszcz nie powinien nas zatrzymać , mamy przecież nasze skóry i kombinezony, no to niech się sprawdzają
Jest jeszcze wariant asysty dla grupy, która jedzie na Ukrainę, ale jak do tej pory nie wiem kiedy/o której wyjeżdżaja a w zw. z tym nie wiem czy możemy im towarzyszyć dotrzymując innych zobowiązań.
Prezesie decyduj
-
MC