a może tak zahaczyć o majdanek i obóz zagłady
PIKNIK EKOLOGICZNY Zawada k\ Zamościa 10.06
- Pysior69
- Zwykły forumowicz
- Kontakt:
Wyjazd do Zawady
Witojcie !!
To jak z tym wyjazdem??Gdzie zbióra i o ktorej śmigamy,bo miloby pogonic konie razem!!Pozdro!!Pysior
To jak z tym wyjazdem??Gdzie zbióra i o ktorej śmigamy,bo miloby pogonic konie razem!!Pozdro!!Pysior
...... i tylko jedno może unicestwic marzenie-
strach przed porażką!!!!
strach przed porażką!!!!
-
Wielki Brat
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: FJR 1300
PILNA WIADOMOŚĆ
Żaba przebywa i przebywać będzie jeszcze 2 tygodnie
w Szpitalu Kolejowym w Lublinie na Oddziale Ortopedycznym, sala nr 4.
Wypada go odwiedzić, może korzystając z naszego spotkania w niedzielę.
Jednak ze względu na sporą odległość, myślę że trzeba by to zrobić przed Piknikiem w Zawadzie.
Bardzo proszę o szybkie deklaracje, kto by ze mną do Lublina mógł pojechać i ew. opinie co do godziny wyjazdu.
Żaba przebywa i przebywać będzie jeszcze 2 tygodnie
Wypada go odwiedzić, może korzystając z naszego spotkania w niedzielę.
Jednak ze względu na sporą odległość, myślę że trzeba by to zrobić przed Piknikiem w Zawadzie.
Bardzo proszę o szybkie deklaracje, kto by ze mną do Lublina mógł pojechać i ew. opinie co do godziny wyjazdu.
-
Bondi
Piszcie o której ziomki i ziomalki chcecie ruszac to moze i ja sie zalapie z checia poznam i odwiedze Żabe, już troche moto doprowadzilem do porzadku ale do czegos ładnego jak bylo na poczatku jeszcze mu duzo brakuje, i moja dupka juz troszke sie wygoila, ale opatrunek jeszcze nosze, poza tym troche miesnie bolea ale mysle ze damy rade 
-
Wielki Brat
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: FJR 1300
Ustalamy następujący plan na jutro (niedziela):
1. Grupa jadąca w odwiedziny do Żaby do szpitala w Lublinie (WB, Zgrywus, Aga, Ksenon, Bondi i kto tam jeszce może) wyjeżdża z parkingu pod parkiem w Zamościu o godz.9.00.
2. Grupa TL udająca się na Piknik do Zawady spotyka się pod Domem Handlowym w TL o godz. 13.00 i dociera pod park w Zamościu na godz.14.00.
3. Grupa Zamojska spotyka sie pod parkiem o godz.14.00.
Po spotkaniu obu grup robimy przejazd po Zamościu i kierujemy się na Zawadę.
My z Lublina mamy nadzieję dotrzeć również pod park na 14.00 - jeżeli się nie uda spotykamy się na miejscu w Zawadzie.
1. Grupa jadąca w odwiedziny do Żaby do szpitala w Lublinie (WB, Zgrywus, Aga, Ksenon, Bondi i kto tam jeszce może) wyjeżdża z parkingu pod parkiem w Zamościu o godz.9.00.
2. Grupa TL udająca się na Piknik do Zawady spotyka się pod Domem Handlowym w TL o godz. 13.00 i dociera pod park w Zamościu na godz.14.00.
3. Grupa Zamojska spotyka sie pod parkiem o godz.14.00.
Po spotkaniu obu grup robimy przejazd po Zamościu i kierujemy się na Zawadę.
My z Lublina mamy nadzieję dotrzeć również pod park na 14.00 - jeżeli się nie uda spotykamy się na miejscu w Zawadzie.