Możliwość powstania toru crossowego w Starym Zamościu

Siwy

Post autor: Siwy »

Jacek- każdy jeżdzi na własną odpowiedzialność. pozdrawiam Siwy :lol:
Ostatnio zmieniony piątek, 15 czerwca 2007, 21:27 przez Siwy, łącznie zmieniany 1 raz.
moniek

Post autor: moniek »

hehhe no tak mozna ale ja sie cieszylem ze nic nie bylo widac bo nie za ladnie wygladalem na twarzy :D
Siwy

Trza jeżdzic w kasku i w ochraniaczach, a nie w krótkich spodenkach i w krótkim rękawku :lol:
moniek

no tak jak napisalem glupota

no ale to jest tak ze dopoki sam sie nie przekonasz to bedziesz pi... glupoty i najlepsze zabezpieczenia czasem nie pomoga

oczywiscie nie zycze nikomu bo to nic przyjemnego
Siwy

Zgadzam sie w stu procetach i zycze wszystkim rozwagi!
Awatar użytkownika
ksenon
Zwykły forumowicz
Motocykl: Yamaha XT1200Z Super Tenere
Kontakt:

Post autor: ksenon »

Jacek twój wiek mówi mi wszystko,

napisałeś : "a mając 21 lat głupota i brawura nie zna granic "

nie znasz mnie, i jesteś w wielkim błędzie, i nie jestem chłopaczkiem który dorwał moto i .......

jeśli jesteś taki zorganizowany i znasz się na życiu to sam zacznij działać, bo my jesteśmy młodzi i brak nam doświadczenia, i takie tam .........
moniek

ksenon jestem ciekawy czy przy spotkaniu na zywo byl bys tak odwarzny jak tutaj.

Jacek ma sporo racji a jezeli jeszcze nie skumales to ja jestem jego synem( jak sie rozwalilem na quadzie to mialem 21, teraz troche wiecej) potwierdzam to co napisal to tak sie wydaje ze jestes zajebisty ale dopeiro jak bedziesz w jakiejs sytuacji (czego ci nie zycze) wtedy sie przekonasz czy jestes tak zajebisty

Na tym torze naprawde mozna sie ostro przejechac i nie raz prowadzac tor widzialem jak doswiadczeni motocoklisci potrafili sie pozadnie przewrocic i niby jezdza dluzej niz np ty ;)

no ale to sie mysli dopeiro po fakcie

pozdrawaim i moze zakonczymy ten teamt bo to juz raz ze sie staje nudne a dwa ze budzi nie potrzebne emocje
wally

Post autor: wally »

w przypadku ksenona to moge powiedziec ze mimo 21 wiosen to bardzo odpowiedzialny i nieglupi koles :). Uogolnienia i stereotypy prowadza do nieprzyjemnych rzeczy (znam wielu niedojzalych kretynow po 50tce).

Niektore wypowiedzi wprowadzaja zupelnie bez sensu atmosfere jakiej na tym forum niechcemy. Prosze o szacunek dla innych forumowiczow bez wzgledu czy maja synow w wieku ksenona czy ojcow w wieku Pana Jacka (ktory jest rowniez bardzo fajnym gosciem) Jestesmy tu aby sobie pomagac i razem cos fajnego tworzyc. A nawet jezeli sie z kims niezgadzamy dajmy mu o tym znac rzeczowo i kulturalnie - to swiadczy o nas, o naszym forum i naszzych kresach.

W przypadku dalszych niepotrzebnych klotni w tym watku temat zostanie zamkniety, skupcie sie na rozwoju tego dzialu kory tak fajnie wystartowal a obecnie stoi w miejscu.

Pozdrawiam
wally
michal_dh
Zwykły forumowicz

Post autor: michal_dh »

Hmm mimo tych 16 lat umiem ponosic odpowiedzialnosc za swoje czyny i moge szczerze powiedziec ze mnie troche ponioslo i za to Przepraszam. Kazdy ma tu troche racji ale takim gadaniem nic nie zrobimy. Trzeba sie ktoregos razu spotkac i pogadac co kto by mogl zalatwic jesli chodzi o budowe toru.Co do toru w szozdach to bardzo chetnie bym go zobaczyl i sie tam przejechal :) ale jak narazie musze opanowac moj nowy motor wiec pozostaje mi tylko las i pobliski tor. Ksenon i dario jesli macie ochote to zapraszam do wspolnej jazdy w niedziele tak jak juz razem jezdziliscie jakies tydzien temu z Kuba tym razem bede jeszcze ja i moze kolega Łukasz :)
Deleted.
Zwykły forumowicz

Post autor: Deleted. »

Wally gdyby nie ty to to forum byloby jedna wielka jadka i kazdy kazdego by zaraz bluzgal itp cieszymy sie ze przypominasz o kulturze i wprowadzasz wszystkich w mily i lagodny nastroj pozdrawiam
michal_dh
Zwykły forumowicz

To jak idzie ktos jutro sobie pojezdzic w terenie ? :)
Awatar użytkownika
dario
Zwykły forumowicz
Motocykl: Honda

Post autor: dario »

Jeśli zbieże się ekipa, to mógłbym się pojawić rano o 9 tej na torze.
michal_dh
Zwykły forumowicz

Ja bede o 9 na torze pewnie z Kuba i moze jeszcze taki jeden nasz kolega bedzie :)
Awatar użytkownika
dario
Zwykły forumowicz
Motocykl: Honda

Post autor: dario »

Michał i co polataliście później jeszcze troszeczkę, może jakieś foty?
Kuba_FRS

Post autor: Kuba_FRS »

polataliśmy :) i to ostro polataliśmy :) fotek niestety nie mamy
ODPOWIEDZ

Wróć do „Enduro,cross”