dostalismy ponizszego e-maila od organizatora Zlotu - Krokodyl :
"Z przykrością musimy zakomunikować, że 2. Zlot Motocyklowy Krokodyl został przeniesiony na 18 sierpnia. U podstaw podjęcia takiej decyzji legły sprawy finansowe (nie pojawiły się pieniądze, co do których mieliśmy przekonanie, że będą w budżecie) oraz pewne trudności organizacyjne niemożliwe do pokonania w tym terminie. Mając do wyboru zrobienie średniej imprezy w zaplanowanym terminie lub zrobienie bardzo dobrej imprezy w przełożonym terminie wybraliśmy tą drugą opcję. Generalnie kształt imprezy pozostanie ten sam, jednak na uczestników czekać będzie więcej atrakcji. Podczas koncertu odbędzie się pierwszy w Polsce Festiwal Piosenki Motoryzacyjnej "Pierwszy bieg" oraz wystawa zdjęć i przegląd krótkich filmów motoryzacyjnych "Moto Wizja '2007". Gwiazdą wieczoru oczywiście pozostaje grupa KSU - wszak sama ich nazwa to początek numeru rejestracyjnego. O pozostałych atrakcjach będzie jeszcze czas poinformować. Tak więc rezerwujcie czas na 18-19 sierpnia. Do zobaczenia!"
oczywiscie uwazam ze wszystko zostało wyjaśnione - czekamy wiec do sierpnia.
Zlot Krokodyl - wyjaśnienie
-
sq8bwh
A ja mówię że bedzie d**a ba wtedy jest Sirava i jak wyjdzie impera "średnia" to było by dobrze.. Szkoda że organizatorzy nie patrzą w kalendzrz... takie imprezy przynajmniej na starcie nie powinny się pokrywać z dużymi (no ew. z odpustem w sąsiedniej parafi..) 
A co do ubiegłego roku to gdzie Ty Bączek te tłumy widziałeś
chyba razem z wczasowiczami (i to do okoła jeziora..). Z tego co pamiętam to było ok. 50 maszyn w szczycie a na noc zostało 20-30. Extra to była tylko pogoda i woda.. 
A co do ubiegłego roku to gdzie Ty Bączek te tłumy widziałeś
-
zappek
hm dziwne, przecież 18sierpien to jeszcze wakacje a sezon w tamtym roku to trwał chyba do grudnia, więc nie wiem czemu piszesz że po sezonie, poza tym impreza w gronie motocyklistów jest lepsza od imprezy w gronie spoconych gapiów, napalonych panienek i wszechobecnego buractwa panującego na obiektach rekreacyjnych typu zalewy itp., no chyba że ktoś to lubi..ja napewno nie..Bączek pisze:Do tego ten termin już troche po sezonie i nie będzie tak dużo ludzi nad białym, w zeszłym sie udało, było multum ludzi i 35stopni w cieniu.
jedynie mam nadzieje że impreza nie pokryje się z Festiwalem Kultury Ekologicznej w Józefowie
szczała------->
fuck sprawdziłem, pokrywa się z EKO......nie dobre to