gdzie zrobić tatuaż ?

Pogadajmy jak motocyklista z motocyklistą...
Agusia
Zwykły forumowicz
Motocykl: HONDA MAGNA VF750C
Kontakt:

gdzie zrobić tatuaż ?

Post autor: Agusia »

od jakiegoś czasu (mierzonego w latach) myślę nad zrobieniem sobie tatuażu i chyba wreszcie sie zdecydowałam, tylko pozostaje wybranie dobrego salonu, polecicie mi jakiś? Najlepiej z przystojnym tatuażystą :D
www.magna-tapicerstwo.prv.pl
DOK
Zwykły forumowicz
Motocykl: Suzuki Intruder VS 700

Post autor: DOK »

Hm po tytule myślałem że prosisz o pomoc wyborze części ciała do wytatuowania. hihih
Agusia
Zwykły forumowicz
Kontakt:

część mam wybraną :D
DOK
Zwykły forumowicz
Motocykl: Suzuki Intruder VS 700

Post autor: DOK »

Uchylisz rąbka tajemnicy????
wally

Post autor: wally »

Aga zastanow sie jeszcze nad tym tatuazem :) ciezko toto poten usunac
Awatar użytkownika
Stirlitz
Zwykły forumowicz

Post autor: Stirlitz »

też tak myślę..nie ma co na hopla podejmować decyzji, bo tatuaż będziesz miała na całe życie
jak się nad tym zastanowisz jeszcze rok to i tak będzie to jakieś 60 razy krócej niż późniejsze oglądanie tego na swoim ciele

dzisiejszy pomysł na tatuaż może Ci się bardzo podobać ale przemyśl czy będzie on się Tobie podobał za 50 lat (Tobie, Twojemu mężowi, dzieciom, wnukom...czy Twój ksiądz to zaakceptuje :D )
[img]http://img264.imageshack.us/img264/3462/ptaki9wudw3tb4.gif[/img]
Motocyklem jeździć nie umiem, ale lubię.
Agusia
Zwykły forumowicz
Kontakt:

ale ja już się tak zastanawiam ponad 5 lat...
wild

Post autor: wild »

zastanawiac sie nad zrobieniem dlugo nie trzeba- to mysl pada na wzor- dobry, orginalny, z pomyslem.

przynajac sie, mam juz jeden. zaprojektowalam, zrobilam i nie zaluje. jest w miejscu niewidocznym- dlaczego? bo mam go dla siebie:). w dalszej przyszlosci zrobie drugi, tym razem ostatni.

Goska
ZEN

Post autor: ZEN »

Jestem za.
Jeżeli uważasz że jesteś na to gotowa ,to śmiało.
Sam myślałem długo o zrobieniu sobie tatuażu.
Ale okazało się że ze względów zdrowotnych nie powinienem tego robić.
Strasznie mi żal :cry:
Piter
Zwykły forumowicz
Motocykl: Yamaha TDM 850
Kontakt:

Post autor: Piter »

Według mnie tatuaż to fajna sprawa............ ale nie nie na moim ciele :wink:
nie interesuje mnie kolejna widoczna (lub nie) skaza, mam ich już wystarczająco sporo. Poza tym to zastanawiam się czy dziara też zaczyna z wiekiem zwisać tak samo jak skóra, której w końcu robi się za dużo jak człowiek przekracza 50-tkę :wink: :?:
Marek

Post autor: Marek »

A ja kiedyś myślałem o tatuażu - jakims małym, w niezbyt widocznym miejscu. Ale dziarki - jako ozdoby przecież - moim zdaniem lepiej wyglądają na kobiecych ciałach. :)

No właśnie - ozdoby. Dlaczego "skazy", Piter? :)

Myślę, że starszym osobom tatuaż sam w sobie nie ujmuje niczego. Zależy jaki i w jakim miejscu. :) Czyli tak samo, jak u młodych. Jeżeli w kimś "mniej sprężysta" skóra nie budzi odrazy, to dlaczego tauaż na niej miałby?
wally

Post autor: wally »

moze zrobic tatoo z podobiznami czlonkow zespolu zi zi top, z wiekiem tylko brody im sie wydluza ....
A tak powaznie to w zamosciu robi tomek szomber i jest jakies drugie studio tatuazu na starowce.
wilma

Post autor: wilma »

Możesz sobie zrobić biotatuaż ktory znika po 5 latach jeśli ci się znudzi to robisz inny.Robi takie szef mojej żony w salonie kosmetyczno-fryzjerskim w TL.Ja to już z 15 lat nie mogę się zebrać na tatuaż.
sq8bwh

Post autor: sq8bwh »

Może uronisz rąbka tajemnicy i jakiś projekt poddasz tutaj.. :) do oceny.. :wink:
Marek

Post autor: Marek »

Chciałbym tylko przypomnieć, że logo klubu może być używane wyłącznie za zgodą tegoż. ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Na luzie”