gdzie zrobić tatuaż ?

Pogadajmy jak motocyklista z motocyklistą...
waldi
Zwykły forumowicz

Post autor: waldi »

Nie decyduj sie na tattoo w ORBISIE,bardzo niedbale,drogie i mozesz miec blizny(tak oraja cialo),jak zrobisz sobie tattoo badz przekonana ze to niebedzie Twoj ostatni-wiem to po sobie,zajmuje sie tattoo tak od 10 lat i troszeczke moge wypowiedziec sie na ten temat,posiadam tak ze 10 pojedynczych i jednym malym tribalem zalozona prawie cala lewa reka<musialem sie na czyms uczyc>a co do obwisu skory razem z rysunkiem to prawdaale bardziej grozi to osobom otylym.Za pare dni przylatuje z angli wiec bede mogl udzielic kilku porad oczywiscie jesli bedziesz chciala?
wally

Post autor: wally »

kurna waldi a zrobisz mi logo kbm na klacie ? :)
Marek

Post autor: Marek »

A podpiszesz się własną krwią pod regulaminem? :)
waldi
Zwykły forumowicz

Zawsze i wszedzie nawet na ta okolicznosc kupilem profesional gun tattoo machines a puzniej nawet moge zatanczyc.
Agusia
Zwykły forumowicz
Motocykl: HONDA MAGNA VF750C
Kontakt:

Post autor: Agusia »

Hmmm, to może właśnie Ty jesteś odpowiednią osobą na ozdobienie mojego ciałka ? Jeszcze te tańce które obiecujesz.. no rewelacja :D
Pierwszy mój tatuażyk będzie niezbyt widoczny, a może w ręcz przeciwnie, patrząc na mnie oczyma osoby jadącej za moim motorkiem, czyli z tyłu po niżej talii, a oto i wzór.

Obrazek
www.magna-tapicerstwo.prv.pl
wally

Post autor: wally »

Aga, zamiast pasa nerkowego ? :P
zappek

Post autor: zappek »

Wally
o tym samym pomyślałem :), a agusia wie o co chodzi ;)
a ciągnąc dalej to okolice nerek to dla tego wzoru najlepsze :D
i zdaje se ze w szpiutalu JPII w zamosciu robią dziarki...tak coś mi sie w 10 przeczytało na jakimś plakacie :?: ktos potwierdza
:idea:
Agusia
Zwykły forumowicz
Motocykl: HONDA MAGNA VF750C
Kontakt:

Post autor: Agusia »

No przecież kazaliście mi się ubierać to właśnie to chce zrobić :lol:
www.magna-tapicerstwo.prv.pl
Piter
Zwykły forumowicz
Motocykl: Yamaha TDM 850
Kontakt:

Post autor: Piter »

myślę Aga że miejsce jest idealne :lol: Ja jednak zdania na temat tatuażu nie zmienię także wybaczcie mi :roll: .
Nie mniej jednak myślę Aga że jak już będziesz miała nowy pas nerkowy to właśnie Ty będziesz prowadziła grupę 8) :wink:
Bondi

Post autor: Bondi »

Ja jestem za takim tatuażykiem, widzialem go juz u paru dziewczyn czy to na plazy
czy w czasie gdy wychodziiła z basenu i zawsze dodawal im uroku i jakos tak dluzej o takiej myslalem.
A brejdak ma różę na ramieniu i ma juz żonke i dzieci i wcale mu nie brzydko.
I mysle ze wielu KFMowcom juz nie beda przeszkadzac twoje wydechy gdy bedziesz jechac przed nimi :D
waldi
Zwykły forumowicz

Nie moge obiecac,przylatuje tylko na 3 tygodnie po 9 miesiacach wiec troszke pracy napewno uzbieralo sie w domciu i nie wiem czy znajde chwile czasu,nie powiedziane jest tez ze napewno nie znajde,wszystko bede wiedzial juz w piatek i tak bede musial poznac sie z wami bo chociaz bylem jednym z pierwszych w bractwie to znam zaledwie 3 moze 4 osoby,mysle ze jakos dogadamy sie ja bede wiedzial ile mam czasu wolnego i czy cos z tego wyjdzie czy bedzie lipa.
DOK
Zwykły forumowicz
Motocykl: Suzuki Intruder VS 700

Post autor: DOK »

To chyba waldi sie ze mną pierwszy przywitasz - ps daj znać jak już będziesz na jakaś godzinę przed Jarosłwiem cobym dał rade dojechać i nie czekać na ciebie.
waldi
Zwykły forumowicz

nie ma problemu,ale nie mam Twojego numeru moj to 607081265 a ryspois to:dlugi,chudy,duze walizy prawie dlugie baty,do zobaczenia w jaroslawiu,bede na miejscu okolo 20,40 jak nic PKP nie zmieni.
DOK
Zwykły forumowicz
Motocykl: Suzuki Intruder VS 700

Post autor: DOK »

spoko mój nr 691958021 daj znać coby wyjechać - zielony VW Polo pięciodrzwiowy
Marek

Post autor: Marek »

Ale off-topic Panowie jedziecie :)

Projekt tatoo jest baaaardzo ładny. Będzie Ci pasował, Aga. :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Na luzie”