Zakup nowej baterii
-
MC
Zakup nowej baterii
Panowie mam jakis problem z akumolatorem niby motor kupilme jakies 3 miesiace temu i koles mowil ze akumulator nowy ale teraz cos zaczelo szwankowac rozrusznik niechce na nim krecic po calo nocnym ladowaniu podlaczam go i rozrusznik zakreci dwa racy i koniec ale swiatla niby sa chyba trzeba kupic nowa baterie gdzie najlepiej i najtaniej ?? podpowiedzcie
-
Marek
www.sklep.larsson.pl
Tam znajdziesz akku JMT (mam taki u siebie), Yusasa i Varty. Ten pierwszy, najańszy kosztuje 109 zł do twojego moto. Dwa następne po 200 zł.
Tam znajdziesz akku JMT (mam taki u siebie), Yusasa i Varty. Ten pierwszy, najańszy kosztuje 109 zł do twojego moto. Dwa następne po 200 zł.
-
MC
-
Wielki Brat
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: FJR 1300
-
MC
-
MC
- Savi
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: BMW R 80 RT z wb, WFM, Simson SR2
Nie wiem jaki masz akumulator ale jeśli tradycyjny to czy sprawdzałeś czy jest pełny?
I druga sprawa: nie wiem też jakiego typu masz rozrusznik, ale skoro światła masz to ja bym stawiał, że to rozrusznik pada (np. szczotki). Poza ty dobry trop - to jak ktoś już tu wspominał- ładowanie, chociaż w takim moto jak Twój to bym sprawdzał na końcu.
I druga sprawa: nie wiem też jakiego typu masz rozrusznik, ale skoro światła masz to ja bym stawiał, że to rozrusznik pada (np. szczotki). Poza ty dobry trop - to jak ktoś już tu wspominał- ładowanie, chociaż w takim moto jak Twój to bym sprawdzał na końcu.
-
Marek
-
MC
wysuszona nie jest elektrolit w normie rozrusznik gdyby padal to wydaje mi sie ze nie krecil by np. na podlaczonym prostowniku on poprostu chyba nie ma tyle juz mocy zeby dluzej pokrecic a byc moze nie przyjmuje juz pradu z ladowania swiatla swieca bo nie pobieraja juz chyba tyle pradu co rozrusznik ale to ze swieca to wydaje mi sie ze tez kwestja chwili
-
MC