Malowanie plastikow
-
DOK
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Suzuki Intruder VS 700
Malowanie plastikow
Jak w temacie - chciałem pomalować akrylem plastiki tylko nie wiem czy to sie będzie czymało cholerstwo słyszałem że są jakieś specjalne podkłady na plastik. Może ktoś coś wie może słyszał bo w sklepie to mi wcisną puszkę jakiegoś g.. za parę złociszy i potem się będzie marnowało bo plasticzków to nie wiem czy z 50 ml farby zużyję.
-
MC
-
sq8bwh
Trzeba trzeba - ja malowałem swoją Yamaszkę XT i wszystkie składniki kupowałem w sikensie albo standoxie (na Nowym mieście byli na przeciw Carrefoura)
Jako pierwsze szedł specjalny podkład na plastik, następnie podkład zwykły z dodatkiem substancji elast'o plastic, nastepnie baza z tymże dodatkiem a co z lakierem nie pamiętam - chyba tyeż ten elast`o plastic dodawany był.
Ten specyfik dodaje sie po to aby lakier był elestyczny - możesz sobie potem spodnie polakierować
, a ten pierwszy przed podkładem po to aby to wszystko nie odskoczyło.
Ja malowałem wszystkie elementy zbiornik - który był dosyć plastyczny, błotniki, boczki itp i do wszystkiego trzeba było to coś dodawać.
Pozdrawiam
Jako pierwsze szedł specjalny podkład na plastik, następnie podkład zwykły z dodatkiem substancji elast'o plastic, nastepnie baza z tymże dodatkiem a co z lakierem nie pamiętam - chyba tyeż ten elast`o plastic dodawany był.
Ten specyfik dodaje sie po to aby lakier był elestyczny - możesz sobie potem spodnie polakierować
Ja malowałem wszystkie elementy zbiornik - który był dosyć plastyczny, błotniki, boczki itp i do wszystkiego trzeba było to coś dodawać.
Pozdrawiam
-
Deletet
-
sq8bwh
-
sq8bwh