Zlot w Bilgoraju!!!!!!!!!!!!!!!!
- sebus00
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Honda VTR 1000 FireStorm
NO faktycznie wyszla pi..., wynikła pewnie ze nie ustalilismy szczegółów wczesniej i kazdemu pasuje inna godzina, Wielki zaproponowal spotkanie w Zamosciu, jednak troche za wczesna godzina dla wiekszosci.
Fido, jak chcesz dzis bylem u doktora_piotra, i ustalili ze wyjezdzaja o 9:00 spod domu Zgrywusa, więc mozesz sie dołączyć, reszte ekipy Zamojskiej musimy znaleźć na miejscu przed paradą..
Fido, jak chcesz dzis bylem u doktora_piotra, i ustalili ze wyjezdzaja o 9:00 spod domu Zgrywusa, więc mozesz sie dołączyć, reszte ekipy Zamojskiej musimy znaleźć na miejscu przed paradą..
-
DOK
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Suzuki Intruder VS 700
Było OK - i nawet w biegu ale się zorganizowaliśmy - grupa wolniejsza wyjechała deko szybciej - grupa szybsza dogoniła nas w Aleksandrowie i wjechaliśmy do Biłgoraja razem - i nawet nas kupa była. Podziękowania z mojej strony dla Fida - twoja podszewka uratowała mój kark przed zmarznięciem powiedz gdzie i kiedy ci ją oddać. Albo jak masz ochotę to wpadnij na podwórek na kawę.
-
Bondi
- sebus00
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Honda VTR 1000 FireStorm
Super zlocik, fajny klimat, i niezłe były atrakcje jak juz zapadł zmrok, kto był to wie
Warto było zostać i troszeczkę pobrowarkować, a i przed sceną trochę się poskakało. Jedno mnie zaskoczylo ale pozytywnie, jak mnie ludzie zaczepiali, mówiąc "że ja go nie znam ale siedzi na naszym forum"....
...Za rok jak, zdrowie pozwoli trzeba bedzie to powtórzyć ...
...Za rok jak, zdrowie pozwoli trzeba bedzie to powtórzyć ...