Tosiek - miał wypadek (2008r.)
-
Zgrywus
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: GL 1200, M-72 ruska rzeźba w niemieckim betonie
tosiek lezy w szpitalu na staszica w Lublinie, po rozmowie z zoną sprawa wyglada nie za ciekawie; jest bardzo źle z ta nogą, jakaś odbudowa mięśnia i ścięgien czy coś takiego, odczekajmy kilka dni az go poskładają , wtedy na spokojnie go odwiedzimy i omowimy zakres pomocy jaki w takiej sytuacji bedzie mu potrzebny itp
-
DOK
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Suzuki Intruder VS 700
Z ostatnich wiadomości jeszcze z pobytu w Tomaszowskim szpitalu !!
W nocy zapakowali nogę w gips i zawieźli jak Zgrywus pisał do Lublina.
Na pytanie jak to wyglądało - odpowedź:
Górna cześć łydki była spoko najgorzej (bardzo źle) wyglądała stopa - była mocno zmiażdżona i prawie odcięta* - (kurcze aż nie za bardzo wiem czy pisać coby nie krakać )- istnieje bardzo duże zagrożenie. Czy sie zrośnie czy będzie.
Nic po prostu bądźmy dobrej myśli Lubelscy lekarze to w sumie specjaliści
*To nie tak że propagandę sieję - info od znajomego ratownika z karetek - który na moja prośbę dowiadywał sie co i jak u łapiduchów Tomaszowskich.
W nocy zapakowali nogę w gips i zawieźli jak Zgrywus pisał do Lublina.
Na pytanie jak to wyglądało - odpowedź:
Górna cześć łydki była spoko najgorzej (bardzo źle) wyglądała stopa - była mocno zmiażdżona i prawie odcięta* - (kurcze aż nie za bardzo wiem czy pisać coby nie krakać )- istnieje bardzo duże zagrożenie. Czy sie zrośnie czy będzie.
Nic po prostu bądźmy dobrej myśli Lubelscy lekarze to w sumie specjaliści
*To nie tak że propagandę sieję - info od znajomego ratownika z karetek - który na moja prośbę dowiadywał sie co i jak u łapiduchów Tomaszowskich.
-
Piter
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Yamaha TDM 850
- Kontakt:
Myślę że powinniśmy dać Tośkowi na razie odpoczywać a nie meczyć go ciągłymi pytaniami o zdrowie. Wiadomo że chcemy wiedzieć jak się czuje i co dalej, ale bądźmy cierpliwi.
Przede wszystkim niech odpoczywa i wraca do zdrowia. Wolę zobaczyć Tośka zadowolonego niż ciągle męczyć go pytaniami o zdrowie.
Przede wszystkim niech odpoczywa i wraca do zdrowia. Wolę zobaczyć Tośka zadowolonego niż ciągle męczyć go pytaniami o zdrowie.
- sebus00
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Honda VTR 1000 FireStorm
Byłem dziś u Tośka, ma się już lepiej, można z nim pogadać... tylko na nuda go dobija, ale nie ma się czemu dziwić gdzie TV w pokoju jest na złotówki, masakra co za kraj, człowiek płaci podatki, ubezpieczenia, to jak już trafi w takie miejsce jak szpital to nawet za wiadomości z Tv trzeba płacić ...
-
DOK
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Suzuki Intruder VS 700
Mała garść informacji z MO - wina została określona - winnym zdarzenia jest kierowca samochodu (korektą do wypowiedzi Moich jest to iż kierowca samochodu był trzeźwy wg MO) fakt z nim jechało 3 pasażerów narąbanych jak maeserszmity ale nie kierowca Hmmm (to po co tej kajdanki itd) Dochodzenie trwa - wzywani są ciągle świadkowie zdarzenia i inni.