Ale gleba przy 230, skóra to jednak skóra (2007r.)
- Fido
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Ten ze zdjęcia
- Kontakt:
Bo tak twierdzę i nic tego nie zmieni.
Po pierwsze.
Trzeba być idiotą aby przy tej prędkości walić specjalnie w dupę osobówki.
Po drugie.
Trzeba być idiotą żeby nie móc ominąć tej osobówki.Miał dużo miejsca i nic z przeciwka nie jechało.
Po trzecie.
Trzeba być skończonym idiotą aby z taką prędkością jeździć po landówce.
Przeważnie "niemasy" tego nie robią,tylko "niemasy-idioci".
Tak czy siak ,dla mnie idiota.
Po pierwsze.
Trzeba być idiotą aby przy tej prędkości walić specjalnie w dupę osobówki.
Po drugie.
Trzeba być idiotą żeby nie móc ominąć tej osobówki.Miał dużo miejsca i nic z przeciwka nie jechało.
Po trzecie.
Trzeba być skończonym idiotą aby z taką prędkością jeździć po landówce.
Przeważnie "niemasy" tego nie robią,tylko "niemasy-idioci".
Tak czy siak ,dla mnie idiota.
- Fido
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Ten ze zdjęcia
- Kontakt:
Ja się nie obrażam.
To co mówi mnie nie interesowało i jest to mało ważne a zachwalał kombinezon,że dobry,itd,itd.(niemiecki trochę znam).
Ważne dla mnie to,co zrobił.
Pokusiłbyś się speedarek o celowy wypadek gdybyś miał porządny kombinezon ???
Chyba nie. Kaskader też chyba by się tego nie podjął.Zauważ że wcześniej wyprzedzał inne pojazdy a nie był to teren zamknięty.
Więc nie był to celowy wypadek.
Więc ten typ nadal jest dla mnie idiotą bo zagraża bespieczeństwu innym użytkownikom ruchu.
To co mówi mnie nie interesowało i jest to mało ważne a zachwalał kombinezon,że dobry,itd,itd.(niemiecki trochę znam).
Ważne dla mnie to,co zrobił.
Pokusiłbyś się speedarek o celowy wypadek gdybyś miał porządny kombinezon ???
Chyba nie. Kaskader też chyba by się tego nie podjął.Zauważ że wcześniej wyprzedzał inne pojazdy a nie był to teren zamknięty.
Więc nie był to celowy wypadek.
Więc ten typ nadal jest dla mnie idiotą bo zagraża bespieczeństwu innym użytkownikom ruchu.
- Piotrek
- Zwykły forumowicz
- Kontakt:
Gdyby to mialby byc celowy wypadek to nie rozbijali by sie na autostradzie, miedzy pedzacymi samochodami i nie uzywali by do tego Ducati 999.
Zdarza sie, ze producenci ciuchow chca udowodnic jakosc swych wyrobow i przeprowadzaja pokazowe wypadki.
Na otwarciu sezonu na Bemowie firma Rat-Bike robi podobne pokazy.
A kolesia na filmiku od jakichs wiekszych obrazen nie uratowala skora, tylko ochraniacze.
Zdarza sie, ze producenci ciuchow chca udowodnic jakosc swych wyrobow i przeprowadzaja pokazowe wypadki.
Na otwarciu sezonu na Bemowie firma Rat-Bike robi podobne pokazy.
A kolesia na filmiku od jakichs wiekszych obrazen nie uratowala skora, tylko ochraniacze.
Menel: http://change.menelgame.pl/change_please/6042900/ kliknij, dasz mi kilka gr:)
-
wally
chamowanie z 230 do 140 nie zajelo mu zbyt wiele czasu, wydaje mi sie ze chwile przed dzwonem, na wysepce zaczelo mu miotac motocyklem (mokry asfalt, koleiny ?) moze stad bal sie uciekac na drugi pas. Tak czy siak 2500 ojro za ten garnitur to byla dobra inwestycja. A mial byc taki fajny filmik z ghostridersami na youtube