Piknik Motoryzacyjny w TL 24.06.2007 i inne atrakcje
- Stirlitz
- Zwykły forumowicz
nie mów hop...z tą pogodą...
ja dzisiaj już się prawie zebrałem, już tyko czekałem, by zjeść obiadek i prześmignąć się kilkaset km, a tu jak nie lunie
potem się przejaśniło...wyjrzało słonko i nadzieja, ja też wyjrzałem przez okno, a tu jak nie zacznie grzmieć i walić piorunami...
nigdzie dzisiaj nie pojechałem
ja dzisiaj już się prawie zebrałem, już tyko czekałem, by zjeść obiadek i prześmignąć się kilkaset km, a tu jak nie lunie
potem się przejaśniło...wyjrzało słonko i nadzieja, ja też wyjrzałem przez okno, a tu jak nie zacznie grzmieć i walić piorunami...
nigdzie dzisiaj nie pojechałem
[img]http://img264.imageshack.us/img264/3462/ptaki9wudw3tb4.gif[/img]
Motocyklem jeździć nie umiem, ale lubię.
Motocyklem jeździć nie umiem, ale lubię.
-
Wielki Brat
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: FJR 1300
-
DOK
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Suzuki Intruder VS 700
Aczkolwiek kilka mokrych plam na jezdni jeszcze jest moja buzia uśmiechnięta - przepiękne słoneczko. www.accuweather.com przepowiada ok 23 stopnie ciepła zachmurzenie małe umiarkowane wiatr ok 3 m/s ze wschodu zero deszczu.
-
wally
dla przypomnienia wariant A to ten :
A.Wariant z dobrą pogodą :
grupa tomaszowska zbiórka pod domem Zgrywusa o godz.9.15 i wyjazd do Zamościa, grupa zamojska zbiórka pod parkiem o godz. 10.00. Przejazd na trasie: Zamość-Szczebrzeszyn-Frampol-Biłgoraj-Tarnogród-Wola Obszańska-Osuchy (ogólnopolskie uroczystości upamiętniające największą bitwę partyzancką w Polsce)-Józefów-Tomaszów (Piknik Motoryzacyjny).
A.Wariant z dobrą pogodą :
grupa tomaszowska zbiórka pod domem Zgrywusa o godz.9.15 i wyjazd do Zamościa, grupa zamojska zbiórka pod parkiem o godz. 10.00. Przejazd na trasie: Zamość-Szczebrzeszyn-Frampol-Biłgoraj-Tarnogród-Wola Obszańska-Osuchy (ogólnopolskie uroczystości upamiętniające największą bitwę partyzancką w Polsce)-Józefów-Tomaszów (Piknik Motoryzacyjny).
- ksenon
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Yamaha XT1200Z Super Tenere
- Kontakt:
dzisiaj mamy z Agusią Honde cbr 1000f na stanie, i jak dojdziemy do siebie po ognisku to gdzieś na trasie Was złapiemy( ale na swoich moto), bo cbr to za szybkie
Ostatnio zmieniony niedziela, 24 czerwca 2007, 08:43 przez ksenon, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Bondi
-
zappek
-
Jaro
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: YAMAHA FAZER
- Kontakt:
Festyny nie są naszymi atrakcjami wpadamy tak jak to miało miejsce dziś w gruncie rzeczy tylko na coś chłodnego i by nasze stalowe rumaki złapały trochę oddechu
), Zacznijcie jeździć z nami a zobaczycie atrakcje przemierzając w szerz i wzdłuż nasze wschodnie kresy niejednokrotnie narażając się Straży Granicznej
Naszym głównym celem jest po prostu jazda motocyklami w zgranej grupie zwiedzając nasze okolice i miejsca w których dotychczas nie mieliśmy okazji być a są godne obejrzenia. Dzięki takim wypadom oprócz tego co najważniejsze czyli, że sobie pojeździłem to muszę przyznać, że zwiedziłem dużo fajnych miejsc. Przestańcie jeździć tylko na festyny a zacznijcie jeździć z nami gwarantuję że nudzić się nie będziecie.
Jeśli mężczyzna robi coś bardzo głupiego, to zawsze z motywów najszlachetniejszych.