23 września

...czyli to, co lubimy najbardziej.
MC

Post autor: MC »

ten koles co przez mikrofon nawijal to jakis oblakany niewiadomo o co mu chodzilo
wally

Post autor: wally »

chyba go trema zjadla, a co do imprezy motocyklowej, coz jak sami czegos nie zorganizujemy to raczej nikt w zamosciu za nas tego nie zrobi ...
gumiś
Zwykły forumowicz

Post autor: gumiś »

tez juz jestem w domu 310 km nakrecone-zdjęcia zaraz będą jak sie doktor postara-pozdrawiam uczestnikow
Awatar użytkownika
Fido
Zwykły forumowicz
Motocykl: Ten ze zdjęcia
Kontakt:

Post autor: Fido »

Było super.
Nawet z fajnymi niegroźnymi przygodami.
Nie martw się Zeniop.Ja się nie gniewam.Będzie co wsponimać.
Szkoda tylko twojego gmola.
Ja nakręciłem 360 km i nie żałuję.
Doborowe towarzystwo i piękne widoki robią swoje.
Moje fotki będą jutro.
Pozdrawiam wszystkich. :D
Awatar użytkownika
Pysior69
Zwykły forumowicz
Kontakt:

Post autor: Pysior69 »

Witojcie !! Jazda była super,chociaż nie było mnie od pczątku-odparowywałem po weselu !!,ale wypad do kawęczynka był super!!Dzięki za wspólnie spędzony czas-w super gronie!!
...... i tylko jedno może unicestwic marzenie-
strach przed porażką!!!!
wally

Post autor: wally »

tak przy okazji tego co dzis nam "wyskoczylo" na trasie, sprawdza sie sposob w jaki jezdzimy jednak, to ze Slawka nie rozjechalismy mimo zakretu, to ze na rondzie Fido z Zeniem mieli gdzie sie zmiescic, mimo ze w tak duzej grupie ciezko sie jezdzi bylo naprawde ok, paczka zgrana, szkoda ze sezon sie konczy.
Awatar użytkownika
Stirlitz
Zwykły forumowicz

Post autor: Stirlitz »

Ja też dziękuję za kapitalny wyjazd, pogoda dopsała, ludzie pozytywni, mówiąc krótko - już nie mogę się doczekać następego wypadu.

Niestety mój następny wypad będzie w 2008, bo zakończyłem sezon zwożąc sprzęta busem do domu, nie może być wszytko pięknie :?

pozdrawiam
[img]http://img264.imageshack.us/img264/3462/ptaki9wudw3tb4.gif[/img]
Motocyklem jeździć nie umiem, ale lubię.
DOK
Zwykły forumowicz
Motocykl: Suzuki Intruder VS 700

Post autor: DOK »

A postaram sie postaram - w chwili gdy pisze te słowa wszystko pakuje sie na server - jeszcze troszeczkę i będzie
gumiś
Zwykły forumowicz

Post autor: gumiś »

dzieki dok za fotki
Młoda

Post autor: Młoda »

No, pokaz nie wyszedł do końca tak, jak przewidywali organizatorzy, ale przynajmniej było dużo motocykli :D Dzięki wszystkim za przebycie :lol: 8)
DOK
Zwykły forumowicz
Motocykl: Suzuki Intruder VS 700

Post autor: DOK »

Widzę w gleri Fido że dalej dotrzymujesz galeriowo - wyjazdowe tradycjie -
Obrazek

Kurcze szkoda że mnie z wami nie było. ale pocieszam się ze może w tym tygodniu już uruchomię maszynkę.
Wielki Brat
Zwykły forumowicz
Motocykl: FJR 1300

Post autor: Wielki Brat »

Potwierdzam ww. opinie i odczucia - szkoda, że nie można tak miło spędzać czasu częściej :roll: . Dziękuję Wam wszystkim za wspólnie, bezpiecznie spędzony czas w siodle. Dla Wioli, Fidela i Jara szczególne podziękowania za relacje fotograficzne. Szkoda, że sezon się już kończy; dziś czytam, że w połowie października można się spodziewać opadów śniegu :!:
wujek_samo_zlo

Post autor: wujek_samo_zlo »

Wielki(CHYLĘ CI CZOŁO) chyba coś Ci się pochrzaniło........pomyliłeś kolege Fido(któremu chylę czoło :)) z kolegą Fidelem(któremu również chylę czoło)
............pomyłka niewybaczalna............BŁA HA HA HA HA...............YHY YHY YHY YHY YHY.........WREDAS

ALE NIE ŁAM SIĘ WIELKI Z TEGO POWODU..........JA TEŻ NIE ZNAM POŁOWY 4UMOWICZÓW....CHOĆ TWOJE SŁOWA TRAKUJĘ JAKO PRZEJĘZYCZENIE..........BŁĄ HA HA HA HA YHY YHY YHY YHY YHY
Awatar użytkownika
ksenon
Zwykły forumowicz
Motocykl: Yamaha XT1200Z Super Tenere
Kontakt:

Post autor: ksenon »

Wielki Brat pisze:dziś czytam, że w połowie października można się spodziewać opadów śniegu :!:
to rozpoczniemy sezon zimowy.

ja brutto nakręciłem 472 km

dobro to był dzień ale ja muszę skończyć z powrotami po nocach, teraz robi się trochę nibezpiecznie.
Wielki Brat
Zwykły forumowicz
Motocykl: FJR 1300

Post autor: Wielki Brat »

Niestety Wojtek ma rację - za pomyłkę przepraszam. Oczywiście był z nami Fido i to Tobie drogi "emigrancie" dziękuję za fotki. Powodzenia na obczyźnie - dużo zdrowia, lekkiej pracy i wysokich zarobków.
Zablokowany

Wróć do „Zloty, imprezy, wycieczki, spotkania”