DKW KS 200
Tak , to jest racze HELLA, chociaż w KS były też HASAG , więc ta wg. mnie jest dobra. Co do mocowań rejestracji to też są dobre, powinny być mocowane na nity, tak żeby się nie ruszały, ja osobiście miałem w dwóch błotnikach orginały nie zaookrąglone z jednej strony, ale takie jakie masz też widywałem u innych. Ja we wszystkich mam takie: (PS ten jasny kolor to podkład przy SB 350
)

ŻABA, JA NIE NAPISAŁEM ŻE BYŁY PRZYKRECANE!!!!
chodziło mi tylko o to że były też takie jakie masz, W SENSIE ZAOKRĄGLONE Z OBU STRON. Nigdy nie słyszałem o tym, żeby przy motocyklu np. z lat 30-tych mocowania rejestracji z przodu były na śruby przykręcane, zawsze widywałem przynitowane. Proponuję zawierzyć też OZZIEMU, bo to za....sty fachowiec, zna się BARDZO i wie co robi.
- Ozzy
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: DKW NZ 350-1
- Kontakt:
Ale na tej Dekawce siedzą Polscy Żołnierze a nie niemieccy, a skoro fota jest z 1945 to na pewno jest to już maj/czerwiec a wojny już wtedy nie było w rejonie Wałbrzycha czy Świdnicy. Front jak już to był dalej już w Rzeszy. A fotka jest najprawdopodobniej powojenna a 1945 roku, ale to tylko taka moja dygresja 
Ale fota ładna, mam kilka takich ustylizowanych na lata wojenne.

Ale fota ładna, mam kilka takich ustylizowanych na lata wojenne.

-
Żaba
- Zwykły forumowicz
OK, uchwyty będą przynitowane
Fotka tłumika od Hartmana. Były surowe, pomalowałem je proszkowo. Koszt malowania za dwa tłumiki 24 zł.
Tłumik wedle mojej oceny są OK. Kolanka są za długie (dobrze że nie za krótkie
) Wykonane są z cieńszej blachy niż orginalne, średnica jakby minimalnie większa - z trudem można założyć oryginalne nakrętki.

Fotka tłumika od Hartmana. Były surowe, pomalowałem je proszkowo. Koszt malowania za dwa tłumiki 24 zł.
Tłumik wedle mojej oceny są OK. Kolanka są za długie (dobrze że nie za krótkie