Złomiarze :)
-
Zgrywus
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: GL 1200, M-72 ruska rzeźba w niemieckim betonie
Złomiarze :)
... jak sadzę dział bedzie oblegany i popularny gdyż w naszym terenie sporo jest zabytkowych maszyn, niech ten dział posłuzy do wymiany doświadczeń uwag itp.
pozdrawiam
pozdrawiam
-
Żaba
- Zwykły forumowicz
No i ja mam taką nadzieje tym bardziej że zostałem jednym z moderatorów
Apropos złomiarstwa, jeszcze do tej pory rozglądam się po złomach
Ostatno za całe 10 zł. kupiłem dwa wały do Junaka.
kiedyś to można było dużo fajniejsze rzeczy znalęźć
Wilma np. znalazł niekompletny silnik od Sokoła 1000 !
Gdybyście widzieli gościa nurkującego w stercie żelastwa to jest duże prawdopodobieństwo że to ja
Apropos złomiarstwa, jeszcze do tej pory rozglądam się po złomach
kiedyś to można było dużo fajniejsze rzeczy znalęźć
Wilma np. znalazł niekompletny silnik od Sokoła 1000 !
Gdybyście widzieli gościa nurkującego w stercie żelastwa to jest duże prawdopodobieństwo że to ja
-
wally
-
Żaba
- Zwykły forumowicz
Mam nadzieje że kiedyś coś ciekawego i ja znajdę
Z militari to niedawno w mojej okolicy wykopał spory kawał działa.
Sporo w okolicy poszukiwaczy z racji bunkrów lini mołotowa, nawet krakusy tu zaglądają http://149.156.142.12/molotow/galeria/gal17.htm
Z militari to niedawno w mojej okolicy wykopał spory kawał działa.
Sporo w okolicy poszukiwaczy z racji bunkrów lini mołotowa, nawet krakusy tu zaglądają http://149.156.142.12/molotow/galeria/gal17.htm
-
wilma
Siemka.Żaba ty moderatorem?To znaczy że będziesz przewodził tym działem ?Chyba najlepszy wybor nie widze tu nikogo do tego.A tak na marginesie to duża większośś weterańcow mają jeszcze całkiem wspołczesne maszyny do codziennego śmigania.Jeśli chodzi o złomy to jest bardzo ekscytujące zajęcie jak wykopaliska archeologiczne ,a właśnie jeżeli ktoś lubi i ma wykrywacz metali to do Żaby.
-
Fidel - RaV
Mój ojciec ciągle na mnie mówi "złomiarz". Kiedyś ściągałem z bratem stare sprzęty z okolicy, około 15 kompletnych mieliśmy jednorazowo. No ale jak to w życiu, "albo rybki, albo akwarium", i trzeba było sprzedać by kupić jeszcze fajniejsze sprzęty i tak dalej. Obecnie posiadam hondę, która w przyszłym roku będzie zabytkiem, WSK, Komarka pedałowieca '69, 2xjawka, iż 49 w zgliszczach i merc 114 '72, no i coś by się jeszcze znalazło. Pozdrawiam wszystkich złomiarzy 
-
zappek
-
wild
w kazdym miescie, na wiosce jest jakas perelka "zapokana" gleboko na strychu/ piwnicach.. kilka lat wstecz znajomy w centrym miasta w kamienicach znalazl rzadki motocykl "near car" (nie wiem czy dobrze napisalam ale bardzo pociesznie wyglada.. 
dam sobie reke obciac ze nie jeden sokol u mnie sie chowa
Goska
dam sobie reke obciac ze nie jeden sokol u mnie sie chowa
Goska