synchro gaznikow

Serwis, naprawa, tunning, customizing.
wally

synchro gaznikow

Post autor: wally »

gdzie mozna w regionie zrobic synchro gaznikow ? jakie sa ceny ? moze ktos wie gdzie robia to dobrze a kogo lepiej omijac ?
Jaro
Zwykły forumowicz
Motocykl: YAMAHA FAZER
Kontakt:

Post autor: Jaro »

Mówiłem ci Lublin Energetyków 45. Mają jedno najnowocześniejszych urządzeń dostępnych na rynku Polskim o nazwie Indiana Soriau do synchronizacji gaźników pozwalającym przy okazji podczas podpiętego moto na zebranie wielu dodatkowych parametrów diagnostycznych silnika. Jak się dowiedziałem są to profesjonaliści i światku motocyklistów mają dobre opinie i są ciepło polecani. Na dokładkę są autoryzowanym serwisem motocykli Yamaha i Honda.

http://www.nmr.pl/index.php?s=serwis
Jeśli mężczyzna robi coś bardzo głupiego, to zawsze z motywów najszlachetniejszych.
jrball

Post autor: jrball »

w Zamosciu w Sabix'ie ale jak z nim statnio gadalem to ma kolejke na miesiac zaklepana, u Moska tez mozna http://www.akinom.pl/
Agusia
Zwykły forumowicz
Motocykl: HONDA MAGNA VF750C
Kontakt:

Post autor: Agusia »

w Sabixie kosmiczne ceny mają z tego co się kiedyś dowiadywałam
www.magna-tapicerstwo.prv.pl
Jaro
Zwykły forumowicz
Kontakt:

Za wymianę klocków chcieli 100zł a ja wymieniłem w 10 minut. A warsztat to mają gorszy niż u mnie w garażu i robią na kolanie. No i terminy na kwiecień już nie biorą.
Jeśli mężczyzna robi coś bardzo głupiego, to zawsze z motywów najszlachetniejszych.
Agusia
Zwykły forumowicz
Motocykl: HONDA MAGNA VF750C
Kontakt:

Post autor: Agusia »

rok temu za regulacje Shadowki chcieli 160 zł, dodam że w innych warsztatach za ta sama robotę nie usłyszałam więcej niz 80 zł
www.magna-tapicerstwo.prv.pl
Wielki Brat
Zwykły forumowicz
Motocykl: FJR 1300

Post autor: Wielki Brat »

Pan Jacek Mosek od czasu do czasu zjeżdża z budowy autostrad do Zamościa (najczęściej sobota, niedziela, czasem jeszcze poniedziałek) i wtedy można próbować. Ja jestem z nim umówiony na synchronizację po demontażu i czyszczeniu gaźników, które wykonałem w ostatnich dniach. Ceny nie uzgadnialiśmy, zresztą troska o motór jest warta każdych pieniędzy :wink:
Deletet

Post autor: Deletet »

Wielki ma rację, za chuda mieszanka=wypalone zawory po paru tysiącach.
1 zawór to koszt koło 100 zł. Ale w niektórych motorkach synchronizacja to cały dzień roboty a czasem dłużej.

Erwin (Sabix) to porządny gość, zna się na robocie ale jest sam więc terminy takie jakie są.
Ale osobiście jakbym sam nie dłubał to bym zajechał do NMR w ciemno. Kupuję u nich części i obsługa jest taka jaką można sobie wymarzyć.
I można pogadać o cudach i wynalazkach, ostatnio kupując parę drobiazgów spędziłem tam 1,5 godziny.
Jaro
Zwykły forumowicz
Kontakt:

Nikt nie mówi że nie jest porządny lecz że cholernie drogi.
wally

no to jaro tak jak gadalismy, lecim na lublyn :)
Deletet

Post autor: Deletet »

Tego to nie wiem, ale jak zamawiałem dysze do swojego gaźnika to policzył mi w cenie katalogowej (+przesyłka). Zapytać można i sprawdzić w NMR w Lublinie przez telefon. Ja tam jestem za wspieraniem lokalnych mechaniorów, ale oczywiście bez przesady dla własnego portfela i kalendarza.
Jaro
Zwykły forumowicz
Kontakt:

Dzwoniłem no NMR i za synchro z pełną analizą silnika max 50zł same synchro od 30zł
wally

dostalem info od pana moska odnosnie cen :

z czyszczeniem gażników koszt synchronizacji - 120 zł.

bez czyszczenia 80zł.
niestety niewiem jak z terminami
Jaro
Zwykły forumowicz
Kontakt:

Autoryzowany Serwis Motocykli Yamaha Honda, NMR Energetyków 45

Obrazek
Awatar użytkownika
Monia
Zwykły forumowicz

Post autor: Monia »

Ja wszystko od kilku lat robie na Montazowej w Lublinie albo w Skarzysku. Nie zdarzylo sie, zeby zawiedli. Choc ostatnio bylam u Erwina i tez szybko i sprawnie.
w pogoni za cieniem...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Warsztat”