Drag - "dziura" w obortach
-
zeniop
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Yamaha XVS 650 A
Drag - "dziura" w obortach
Ostatnio mój Drag zaczął się dziwnie zachowywać (albo dopiero to zauważyłem) - przy szybkim i mocnym odkręceniu manetki zamiast wkręcać się na obroty silnik jakby się dławił przez pewien moment. Na 2 biegu wrażenie przy szybkim przyspieszaniu jest takie, jakby moto przez chwilę hamowało. Przyspieszając normalnie nie ma tej "dziury" w obrotach. Za dużo etylinki w mieszance czy ki czort?
...
-
zeniop
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Yamaha XVS 650 A
ja ja - das luft ist ok 
gażnik był przeglądany przez Erwina pod koniec ubiegłego sezonu.
Zdziwiło mnie na początku sezonu że pierwszy raz udało mi się zalać świece (świece zmieniane na początku zeszłego sezonu) - choć akumulator pod automatycznym prostownikiem stał przez zimę i iskra "jak ta lala"
gażnik był przeglądany przez Erwina pod koniec ubiegłego sezonu.
Zdziwiło mnie na początku sezonu że pierwszy raz udało mi się zalać świece (świece zmieniane na początku zeszłego sezonu) - choć akumulator pod automatycznym prostownikiem stał przez zimę i iskra "jak ta lala"
...
- Wiatr w Polu
- Zwykły forumowicz
Dławi się
Albo elektryka, albo mieszanka. Stawiam jednak na mieszankę. Gaźniki, filtr a może zawory. Ale najprościej zacząć od świec, jak tu kolega wyżej wspomniał
Wojownik musi czuć zapach wojny, musi wiedzieć, że jest potrzebny. W czas pokoju tylko dudnienie KODO jest zwiastunem błogosławieństwa Cesarza do wymarszu na bój.
- SpeedJamal
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Honda VTX 1800C