03.06.2007 - Łabunie DOM DZIECKA
-
Zgrywus
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: GL 1200, M-72 ruska rzeźba w niemieckim betonie
03.06.2007 - Łabunie DOM DZIECKA
... otrzymaliśmy potwierdzenie zaproszenia dla KBM & KFM na Festyn do Domu Dziecka w Łabuniach - 3 czerwca tj. niedziela godz. 13.
Prosze wpisac tą ważna dla nas datę w terminarze /oczywiście kto moze sie tam wstawić/
Mam nadzieje ze licznie sie tam zareprezentujemy a dzieciaczki będa miały niezła frajdę oglądając nasze maszyny itp.
Prosze wpisac tą ważna dla nas datę w terminarze /oczywiście kto moze sie tam wstawić/
Mam nadzieje ze licznie sie tam zareprezentujemy a dzieciaczki będa miały niezła frajdę oglądając nasze maszyny itp.
Ostatnio zmieniony wtorek, 24 kwietnia 2007, 12:53 przez Zgrywus, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Marek
-
zappek
-
sq8bwh
-
sq8bwh
-
Pierwszy post to warto sie przywitac...Witam Wszystkich i pozdrawiam !!!!!!!
Moze nie śmigam na rumaku ale jak zobaczyłem że kultywujecie to co zaczelismy w zeszlym roku z grupa 4x4 bardzo mnie cieszy..
Miałem sie z Wami kontaktowac i zaproponować wspólne uświetnienie Dnia Dziecka w jakims domu dziecka ew. w szpitalu...w zeszłym roku bylismy w Łabuniach w dwadzieścia kilka samochodow 4x4...woziliśmy dzieciaki i bylo super...nie wiem czy w tym roku bedziemy akurat w Łabuniach - tyle jest innych miejsc które równie mocno obdarowuja uśmiechem jak Dom Dziecka w Łabuniach..ale sie rozpisalem
Podsumowujac..jezeli moge jakos pomoc..cos podpowiedziec..podzielic sie naszymi przezyciami bardzo chetnie to zrobie
Ps.zdjecia z imprezy tez mam do wgladu jak ktos jest zainteresowany..a moze spotkamy sie razem na tym pikniku
a żeby nie bylo ze jestem kompletnym ignorantem motocyklowym to powiem ze restauracja AWO 425 T niedlugo sie rozpocznie
Moze nie śmigam na rumaku ale jak zobaczyłem że kultywujecie to co zaczelismy w zeszlym roku z grupa 4x4 bardzo mnie cieszy..
Podsumowujac..jezeli moge jakos pomoc..cos podpowiedziec..podzielic sie naszymi przezyciami bardzo chetnie to zrobie
Ps.zdjecia z imprezy tez mam do wgladu jak ktos jest zainteresowany..a moze spotkamy sie razem na tym pikniku
a żeby nie bylo ze jestem kompletnym ignorantem motocyklowym to powiem ze restauracja AWO 425 T niedlugo sie rozpocznie