Dzwonek (2007r.)

zappek

Dzwonek (2007r.)

Post autor: zappek »

Pewnego pięknego słonecznego dnia, zdaje się że to była niedziela jeden z naszych kolegów zaliczył dzwonka.....na którymś forum już go uśmiercili jednak chłopak żyje a zdjęcia niech sobie każdy we własnym zakresie przetrawi i przemyśli
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

szczałka ----->
sq8bwh

Post autor: sq8bwh »

Zdaje się że to przepisowe 50 km/h nie było.... a śmiem twierdzić po wgnieceniach w aucie ze i 80 to też nie...
Awatar użytkownika
sebus00
Zwykły forumowicz
Motocykl: Honda VTR 1000 FireStorm

Post autor: sebus00 »

No nieźle przytarabanił, niestety w mieście jazda z predkością za bardzo przesadzoną tak może się skończyć, tyle aut co wyjezdza z bocznych ulic, na pewno nie zdaje sobie sprawy ze nagle moze pojawic sie motocykl z nikąd a wnioskuje ze predkosc byla spora. Kurde to chyba nawet moto takie jak Pitera GPZ 900R.

oj trzeba uważać...
Wielki Brat
Zwykły forumowicz
Motocykl: FJR 1300

Post autor: Wielki Brat »

Przesadził z predkością ale to nie zmienia faktu, że jak wynika z zaprezentowanych zdjęć kretyn w skodzie wymusił pierwszeństwo.
Speedarek
Zwykły forumowicz

Post autor: Speedarek »

no niestety wymusiB pierwszenstwo a tak aprpo nie jechalem szybko :o
Nie ważne co masz pod dupą , ważne co masz nad nią .......
icecube4

Post autor: icecube4 »

:(y :("
Ostatnio zmieniony wtorek, 29 maja 2007, 11:24 przez icecube4, łącznie zmieniany 3 razy.
icecube4

:(
Ostatnio zmieniony wtorek, 29 maja 2007, 11:25 przez icecube4, łącznie zmieniany 1 raz.
sq8bwh

Z Komarowa??? Musiał bym go znać... mieszkam k/Komarowa..
icecube4

nie wiem chyba o kogo chodzi ale motocykl Bondiego???
sq8bwh

A jasne.. On jest z Przewala (często koło mnie jeździ..) mam do niego telefon.. spróbuję zadzwonić..

Nie to nie Bondi... rozmawiałem przed chwilą... Akurat zmienia teraz zębatki... :lol:
icecube4

Dementuje to nie Bondi uffff.:)
sq8bwh

Tak czy inaczej.. Uważajmy na siebie... rozpędzić sie na 2 paki to nie problem.... większym problemem jest wyhamować przed takim "kapeluszem" .....
Awatar użytkownika
sebus00
Zwykły forumowicz
Motocykl: Honda VTR 1000 FireStorm

Post autor: sebus00 »

NO tak nikt się nie domyśla, a ja załapałem że to speedarek , i dobrze że wyszedł z tego prawie cały :)
wally

Post autor: wally »

jakby chlopaki uwaznie czytaly to by tez zalapaly :P a jak sie jedzie temacik po lebkach.... tak powstaja plotki
Bondi

Post autor: Bondi »

no co wy chlopaki ja takich dzwonów nie miewam
jak bedzie moj to uslyszycie w telewizji wzmianke o pierwszym
czlowieku ktry polecial w kosmos na motorze a puszka
która mi wyjedzie bedzie znaleziona nastepnego miesiaca gdzies na alasce. :twisted: szerokosci i gumowych puszek oraz drzew :twisted:
Ostatnio zmieniony środa, 30 maja 2007, 10:38 przez Bondi, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „WYPADKI.”