Witam
Kiedyś na przedłużenie umowy z tepsa dostałem nawigacje: lark freebird 43.3 Z ciekawości ja wypróbowałem i okazało się że delikatnie mówiąc można sobie ją o kant d..y rozbić. Moje pytanie jest następujące: czy do samego urządzenia można wgrać np oprogramowania i mapy garmina i wie jak tego dokonać? Jest ktoś z kolegów zorientowany w tym temacie w ogóle?
Nawigacja - zmiana oprogramowania
- dylo
- K.B.M.
- Motocykl: BMW K1200 LT 1999r.
Re: Nawigacja - zmiana oprogramowania
Ostatnio zmieniony piątek, 15 marca 2013, 17:21 przez dylo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kox
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Był Suzuki Bandit 600, jest Honda TRX 450r
A w jaki sposób je odblokować?
- dylo
- K.B.M.
- Motocykl: BMW K1200 LT 1999r.
Ostatnio zmieniony piątek, 15 marca 2013, 17:20 przez dylo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kox
- Zwykły forumowicz
Na weekendzie spróbuje się z tym na spokojnie pobawić i w razie w będę się pewnie kontaktował, dzięki z góry 
- kaktus
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Transalp 600
Jak ma Windows to da sie wszystko ja mam chińczyka akira z win 5,0 poza "zwykła nawigacją" mam mapy topograficzne turystyczne i wojskowe nawet z przed 100 lat często przemieszczam się samochodem lub motocyklem po drogach polnych, lasach więc są dla mnie bezcenne. Może tu co znajdziesz
http://www.my-navia.pl/" onclick="window.open(this.href);return false; jest to czasochłonne ja dopiero po dwóch tygodniach zabawy byłem zadowolony z efektów.
http://www.my-navia.pl/" onclick="window.open(this.href);return false; jest to czasochłonne ja dopiero po dwóch tygodniach zabawy byłem zadowolony z efektów.
Transalp 600
- Kox
- Zwykły forumowicz
Ściągnąłem mapy Automapa EU + PL (3.5GB) gotowe odrazu do instalki, więc jak ktoś chce to mogę zgrać na dvd