Piknik w Trynczy koło Przeworska - 1 lipiec

...czyli to, co lubimy najbardziej.
irbit

Piknik w Trynczy koło Przeworska - 1 lipiec

Post autor: irbit »

Dostałem dziś zaproszenie na piknik, który odbędzie sie w miejscowości Tryńcza koło Przeworska w niedziele 1 lipca.
Zapraszaja wszystkich motocyklistów, bedzie to impreza w formie pokazówki podobnie jak było w Horyńcu.
Organizator w formie zapłaty zapewnia obiadek, jakaś kiełbaske i browarek :)
W tym samym terminie mamy sie stawić w Krynicy o 15:00 ale może damy rade obskoczyć dwie imprezy w tym terminie.
Jeśli o ktoś jest chętny to proszę jakieś info bo mam dać znać ile miej wiecej maszyn przyjedzie żeby organizator przygotował odpowiednia ilość porcji obiadowych.
8)
Wielki Brat
Zwykły forumowicz
Motocykl: FJR 1300

Post autor: Wielki Brat »

Jeżeli w tym terminie nie wypadnie wyjazd w Bieszczady to ja deklaruję swój udział. Można zaliczyc ciekawą trasę na jakiej jeszcze nie byliśmy, tzn. Zamość-TL-Oleszyce-Jarosław-Tryńcza-Leżajsk-Tarnogród i powrót.
Awatar użytkownika
Pysior69
Zwykły forumowicz
Kontakt:

Post autor: Pysior69 »

Witaj!!
Zapowiada sie zajefajny wyjazd !!jeszcze z wami nie śmigałem -niestety praca!!,ale teraz juz mam wolne i uderze w podjazd bardzo chetnie!!!!!!!!!!
...... i tylko jedno może unicestwic marzenie-
strach przed porażką!!!!
Zgrywus
Zwykły forumowicz
Motocykl: GL 1200, M-72 ruska rzeźba w niemieckim betonie

Post autor: Zgrywus »

... jak pogoda dopisze to powinnismy dac rade obskoczyć te imprezki, w Krynicach mamy wjechac na stadion około godz 15, wiec nie powinno byc wiekszego problemu... ale niech sie wypowiedzą pozostali co o tym sądzą ...?
Wielki Brat
Zwykły forumowicz

Opowiadam się za ryzygnacją z wyjazdu do Krynic. Słowa dotrzymaliśmy i w 1 terminie byliśmy gotowi. Nasza dyspozycyjność w stosunku do organizatora, który jak do tej pory za każdym razem traktuje nas przedmiotowo, jest wg mnie za duża. A tak po prostu to za blisko, nieciekawie (sądząc po tym co widzieliśmy do tej pory) a godzina rozpoczęcia rozbija możliwość interesującego zaplanowania dnia.
Mając na względzie nasze, czyli KBM, "regulaminowe zobowiązania" jestem skłonny jednak do tego by pojawić się tam, ale później, np. po wyjeździe dla nas ciekawszym, w drodze powrotnej, np. o 18.00.
wally

Post autor: wally »

wielki madrze prawi - popieram
Agusia
Zwykły forumowicz
Motocykl: HONDA MAGNA VF750C
Kontakt:

Post autor: Agusia »

możemy od czasu do czasu pojechać na jakiś piknik, gdzie nas miło przyjmą itd, ale nie powinniśmy być na każde zawołanie organizatora :evil:
www.magna-tapicerstwo.prv.pl
Piter
Zwykły forumowicz
Motocykl: Yamaha TDM 850
Kontakt:

Post autor: Piter »

ja niestety wypisuję się z tego niestety będę chlał na weselu.
Zgrywus
Zwykły forumowicz
Motocykl: GL 1200, M-72 ruska rzeźba w niemieckim betonie

Post autor: Zgrywus »

po 1/ ... i mi sie to nie koniecznie podoba ale "ON" jako pierwszy nam czyli KBM cos zaproponował, "MY" obiecaliśmy i nie wiem jak reszta, ale ja nie lubie robić z własnej buzi d***y,
po 2/ pozostały na szczescie juz tylko 2 imprezy Tomaszów i Krynice wiec jak sadze korony z głów nam nie pospadają jesli gdzies na godzinke wjedziemy posiedzimy zintegrujemy sie itp.

nawet gdybym miał sam sie tam pojawic to tak zrobię dlaczego txt j.w
Awatar użytkownika
sebus00
Zwykły forumowicz
Motocykl: Honda VTR 1000 FireStorm

Post autor: sebus00 »

Ja myślę, że powinniśmy się pojawić na tym pikniku i porobić za "babę z brodą" co prawda nikt nas nie zmusza, ale nowe traski możemy pokonywać w inne weekendy. A tak możemy na naszych terenach coraz częściej się pokazywać i propagować nasz klub, co by był rozpoznawalny itp. Widzę ze większość inaczej widzi ten temat, ale warto to przemyśleć.
Wielki Brat
Zwykły forumowicz

Zawsze dotrzymuję danego słowa i nigdy nie robię z "gęby cholewy". Tak jak napisałem powyżej - w 1 terminie byliśmy do dyspozycji, teraz jest 2 termin, może znowu coś wypadnie i znowu mamy być gotowi na kolejny termin itd ?
Podsumowując - bardziej mi zależy na dalszym wypadzie do Tryńczy niż na Krynicach, choć jak wcześniej napisałem sądzę, że możemy tam się pojawić ale w dzrodze powrotnej np. o godz.18.00
wally

Post autor: wally »

i to by bylo chyba ok, te pikniki sie wolno "rozkrecaja" wiec na 18 mozemy tam zajechac, moze jakis ogien sie by tam udalo rozpalic nad zalewem i upiec kielbase po "wystepie"
Rhotaxx

Post autor: Rhotaxx »

Zbliża się termin imprezy, a jak do tej pory nikt nie napisał konkretnie czy jedzie czy nie... Proszę o konkretne wpisy...

Ja jadę - Gośka ze mną :)
Wielki Brat
Zwykły forumowicz

Nie popełnię chyba wobec koleżanek i kolegów z KBM zbyt dużego nadużycia jeżeli w ich imieniu zadeklaruję nasz przyjazd do Tryńczy (ww. deklarację uzgodniłem ze Zgrywusem).
Ponieważ w drodze powrotnej chcemy zajrzeć na 16.30 do Krynic, na motopiknik (chyba ostatni raz w tym roku), to w przybliżeniu można określić, że w Tryńczy możemy być nie wcześniej niż o 12.00 a wyjechać musimy najpóźniej o 14.30.
Rhotaxx

Post autor: Rhotaxx »

No to świetnie :)

Czy mógłbyś w przybliżeniu napisać ile osób przyjedzie?
Zablokowany

Wróć do „Zloty, imprezy, wycieczki, spotkania”