Gpz regulacja zaworów

Serwis, naprawa, tunning, customizing.
Bondi

Gpz regulacja zaworów

Post autor: Bondi »

Potrzebuje chlopaki i dziewczyny :) dowiedziec sie czym w moim GPZ-cie reguluje sie zaworki blaszkami czy moze są hydrauliczne regulowane
oto zdjecie glowicy

http://moto.allegro.pl/item211904477_ka ... a_bcm.html
Ostatnio zmieniony środa, 11 lipca 2007, 18:44 przez Bondi, łącznie zmieniany 1 raz.
sq8bwh

Post autor: sq8bwh »

Normalnie śrubkami jak w maluchu... zbieg okoliczności czy co.. ale właśnie wróciłem z garażu i robiłem regulację zaworów w Szadołce.. :lol:
Bondi

o czyli juz wiem kto mi zrobi regulacje hihi :)
sq8bwh

Tylko u Ciebie żeby się dostać do zaworów to trzeba się trochę pogimnastykować... ale możemy zrobić tak.. jak porozbierasz.. (zbiornik, filtr z obudową i pokrywę zaworową to 15 min. i Ci wyreguluję a dalej sobie na spokojnie powolutku poskładasz bo to troszkę zabawy jest...) bo w Shadołce to i bez zdejmowania zbiornika by się dało to zrobić :wink: może mniej wygodnie ale da radę..
Bondi

ok czyli jakby co to bede dzwonil dzieks wielkie :)
zappek

Post autor: zappek »

po ostatniej próbie regulacji zaworow w frani Wallego stwierdzam: nie potrafie ustawiać zaworów....nie dobre to bo człowiek 5lat spędził w technikum i nie uczyli jak ustawiać luzy zwarowe przy bardo fajnie zdewastowanych krzywkach i dziwinenkach....może na paznokcia??
sq8bwh

Zgadza się... trochę trzeba na wyczucie.. Ale wczoraj ustawiałem u siebie i powiem że dalej mi pukają.. ale bynajmniej wiem że ich nie będzie podpierało.. wolę ustawić na więcej niż mam później zaworów i głowic szukać..
Speedarek
Zwykły forumowicz

Post autor: Speedarek »

Co wy to mówice w mojej starej GPZ ustawiaBo sie na pestki 8) sam ustawiaBem
Nie ważne co masz pod dupą , ważne co masz nad nią .......
sq8bwh

Ja na tym zdjęciu z aukcji allegro widzę śrubki.. a nic nie pilem jeszcze.. :wink:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Warsztat”