Impreza "Bezpieczny Motocykl"-Zamość 17 maja

...czyli to, co lubimy najbardziej.
Wielki Brat
Zwykły forumowicz
Motocykl: FJR 1300

Impreza "Bezpieczny Motocykl"-Zamość 17 maja

Post autor: Wielki Brat »

Informuję, że zostaliśmy zaproszeni do udziału w imprezie motocyklowej organizowanej w dniu 17.05.2008 w Zamościu pod patronatem Polskiego Radia Lublin oraz Prezydenta Miasta Zamościa i Komendanta Miejskiego Policji pod hasłem "Bezpieczny Motocykl".
Ogólny zarys organizacyjny tej imprezy jest następujący:
- zbiórka pod parkiem miejskim w Zamościu około godz. 16.00,
- przejazd/parada w asyście Policji (możliwe, że bez kasków) ulicami miasta i powrót na tereny przy Parku Miejskim,
- pokaz akrobacji motocyklowej przez grupę FSR,
- od godz. 18.00 wielkie grillowanie oraz koncert zespołu rockowego.

W czasie imprezy prowadzone byłyby wywiady z motocyklistami i publicznością na temat bezpieczeństwa jazdy motocyklem/skuterem.
Ponieważ to właśnie my reprezentujemy środowisko motocyklistów z naszego regionu zapraszam Was wszystkich - obecność obowiązkowa 8) .
Ostatnio zmieniony czwartek, 24 kwietnia 2008, 06:37 przez Wielki Brat, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
sebus00
Zwykły forumowicz
Motocykl: Honda VTR 1000 FireStorm

Post autor: sebus00 »

Mam nadzieje ze pogoda dopisze, i nic mi nie wyskoczy w tym czasie...
DOK
Zwykły forumowicz
Motocykl: Suzuki Intruder VS 700

Post autor: DOK »

Odpadam :cry: - mam nadzieję że usprawiedliwienie dostanę - 18-05 komunia u moich dziewczyn więc rozumiecie - ale po tym terminie wszystkie obowiązkowe imprezy jestem.
Deleted.
Zwykły forumowicz

Post autor: Deleted. »

spoko dok nie przejmuj sie nikt nie bedzie plakal
Jaro
Zwykły forumowicz
Motocykl: YAMAHA FAZER
Kontakt:

Post autor: Jaro »

Widzę, że maj się fajnie zapowiada :)
Jeśli mężczyzna robi coś bardzo głupiego, to zawsze z motywów najszlachetniejszych.
Leszek b
Zwykły forumowicz

Post autor: Leszek b »

OK.
Kuba_FRS

Post autor: Kuba_FRS »

To chyba chodzi o nas?-
- pokaz akrobacji motocyklowej przez grupę FSR,
Jeżeli tak to poprawka ;) FRS. A tak poza tym to właśnie sie o tym dowiedzielismy, że mamy występować... hmmm :roll:
Wielki Brat
Zwykły forumowicz

Sory, że ja Was o tym informuję :lol: ale taką własnie informację w postali maila otrzymałem od organizatora. Sądziłem, że z Wami już wszystko uzgodniono. Błąd w nazwie powstał też dzięki Ctrl + C i Ctrl + V :wink:
Kuba_FRS

Niestety nikt się z nami nie kontaktował ani nic nie uzgadniał.. ;)
Awatar użytkownika
cykuś
Zwykły forumowicz
Motocykl: V MAX EGLI

Post autor: cykuś »

Ciekawe czy ten zespół rokowy wie , że ma wystąpić. :D
wally

Post autor: wally »

byly u nas wczoraj w firmie jakies dwie strasznie niemile panie i szukaly kogos z KBM, kiedy dowiedzialy sie ze bede za 5 minut stwierdzily ze "one to ne beda tarcc czasu" i sobie poszly - pewnie chcialy nas zaprosic na impreze :)
Wielki Brat
Zwykły forumowicz

Jak widzę typowo po polsku zaczynacie temat od szukania dziury w całym :twisted: . Zaproszenie najpierw poszło do nas bo bez naszego udziału ta impreza nie ma sensu-bez obrazy ale sam FRS nie wystarczy :roll: . Ponieważ jak mi powiedziano są fundusze i określony termin to pewnie UM już coś wie. Pewien chaos może wynikać z pośpiechu-biorąc pos uwagę planowany "rozmach" imprezy, organizator czasu ma niewiele. Co do form grzecznościowych nie będę się wypowiadał, bo to kwestaia indywidualnej wrażliwości ale proponuję: bardziej konstruktywnie ...
ninja87

Impreza

Post autor: ninja87 »

A wiec tak. Widze,ze wiekszosc mało wie,a duzo pisze!!!! Sprawa jest taka KFM to tylko forum i naprawde duzo osob,nawet nie wie o istnieniu tego forum ,a jak wie to tylko ze słyszneia .Zmierzam do tego ze i tak czy siak były by plakaty itp ze cos takiego jest a kto bedzie to mało istotne...Liczy sie dobra zabawa i nawet moze byc 10 motorów, a tak pozatym panie sa miłe , i naprawde mogło sie komus spieszyc :) no i prostuje tu,skonczcie temat,impreza jest!!! zjezdzac sie jak najwiecej.i nie szukac dziury w cąłym kto ma dac pozwolenie czy nie dac kogo w ogole oto głowa boli ajj nie rozumiem;/
Kuba_FRS

Wszystko jest juz wyjaśnione i uzgodnione ! Drobne nieporozumienie. A Panie są bardzo miłe :)
wally

Post autor: wally »

osobiscie mojego pytona to .... nie lubie cwaniactwa i tyle. Klego ninja wiekszosc malo wie bo narazie panuje chaos informacyjny, sam widzisz ze bolo cie glowa ... A panie maja czasem lepsze dni a czasem gorsze - nawet te z radia

Tak czy siak na festyn trzeba pojechac
Zablokowany

Wróć do „Zloty, imprezy, wycieczki, spotkania”