Pilne - jutro Biesy
- Wiatr w Polu
- Zwykły forumowicz
Pilne - jutro Biesy
Na weekend pogoda się ma pogorszyć. Ktoś ma ochotę jutro bryknąć w Bieszczady? Traska ok 300km (od Przemyśla do Przemyśla). Ok 11.00 palę wrotki. Gdyby ktoś był chętny, to piszcie...
Wojownik musi czuć zapach wojny, musi wiedzieć, że jest potrzebny. W czas pokoju tylko dudnienie KODO jest zwiastunem błogosławieństwa Cesarza do wymarszu na bój.
- Fido
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Ten ze zdjęcia
- Kontakt:
Chalira,jutro kartochle kopie.
Jakby nie te bulwy to bym z chęcią skoczył polatać.
Jakby nie te bulwy to bym z chęcią skoczył polatać.
Ostatnio zmieniony czwartek, 10 września 2009, 21:55 przez Fido, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wiatr w Polu
- Zwykły forumowicz
Planuję ok. 11 wyjechać spod starej siedziby klubu na Sanockiej (trasa wylotowa na Birczę i Sanok). Dzwoń Grzelas, może się gdzieś zmówimy po drodze. Ja nie tyrknę, bo nie mam Twojego fona.
601 910 762
601 910 762
Wojownik musi czuć zapach wojny, musi wiedzieć, że jest potrzebny. W czas pokoju tylko dudnienie KODO jest zwiastunem błogosławieństwa Cesarza do wymarszu na bój.
- Wiatr w Polu
- Zwykły forumowicz
A ja już w domu
Pojechałem sobie na Wielką Pętlę poćwiczyć przeciwskręty. Bez zbytniego pośpiechu, ale i bez przystanków (tyle co na fajkę i na otarcie much) zajęło mi to trzy godzinki z kwadransem. Teraz czekam na sygnał od Grzelasa (chłopaki pewnie dopiero wyjeżdżają z domu) może z nimi jeszcze raz się kopnę w Biesy 
- joguś
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: GL 1200
...to nie zapomnij wziąć aparatu i że istnieje taki dział jak galerie WiaterkuWiatr w Polu pisze:A ja już w domuPojechałem sobie na Wielką Pętlę poćwiczyć przeciwskręty. Bez zbytniego pośpiechu, ale i bez przystanków (tyle co na fajkę i na otarcie much) zajęło mi to trzy godzinki z kwadransem. Teraz czekam na sygnał od Grzelasa (chłopaki pewnie dopiero wyjeżdżają z domu) może z nimi jeszcze raz się kopnę w Biesy
http://www.youtube.com/watch?v=wg6e_tbbmqI
- Wiatr w Polu
- Zwykły forumowicz
Niestety nie opanowałem jeszcze trudnej sztuki zamieszczania zdjęć w galerii, ani na forum w ogóle
Ale w przygotowaniu mam filmik z różnych moich wycieczek po Bieszczadach. Jak tylko zmontuję, nie omieszkam się pochwalić.
- Wiatr w Polu
- Zwykły forumowicz
Ja już w domku. Spotkaliśmy się wczoraj pod Przemyślem i w sile 8 motocykli ruszyliśmy w Bieszczady... Potwierdza się powiedzenie, że najważniejsze jest dobre towarzystwo. Dzięki chłopaki za wspólną jazdę i za udaną imprezę. Do zobaczenia na trasie