Bardzo mozliwe... Ale coś mi tu... hm, od dawna jeździsz tym motocyklem? Bo jesli nie, to zwróć raz jeszcze uwage na post czikena - zgadzam się z nim w 100%. Później pomysl o tym co Cykuś pisał. Najpierw wyklucz sprawy najbardziej oczywiste - silnik na końcu...Bondi pisze:kurna no to masz teraz wydatek chyba rozbieranie calutkiego silniczka w morde
Kłopot z biegami
- Wiatr w Polu
- Zwykły forumowicz
-
Baranina
- Zwykły forumowicz
Osobiscie jezdze SUZUKI GSX600F i miałem ten sam problem,moim zdaniem to jest normalne dla motocykli,skrzynie te niestety nie sa tak precyzyjne jak w samochodach,moja rada to poswiecic troche czasu na jazde i szczegolna uwage zwrocic na zmiane biegów w "góre i w dół" kwestia wyczucia sprzegła i dzwigni zmiany biegów.
-
raf1986
-
raf1986
- Wiatr w Polu
- Zwykły forumowicz
-
raf1986
No i padło całkiem jedynka tylko jest innych biegów niema a w poniedziałek miałem dzwonic do Cykusia czy mi go zrobi a tu lipa!!!
Ale naszczescie mam mechanika po sąsiedzku(nie od motorków ale zawsze cos) to mi go dzisiaj rozkrecił i chyba nie jest az tak zle!
Zobaczymy w poniedziałek!
Jutro niedziela bez motorka
Ale naszczescie mam mechanika po sąsiedzku(nie od motorków ale zawsze cos) to mi go dzisiaj rozkrecił i chyba nie jest az tak zle!
Zobaczymy w poniedziałek!
Jutro niedziela bez motorka