Pilne - jutro Biesy

...czyli to, co lubimy najbardziej.
Awatar użytkownika
Wiatr w Polu
Zwykły forumowicz

Pilne - jutro Biesy

Post autor: Wiatr w Polu »

Na weekend pogoda się ma pogorszyć. Ktoś ma ochotę jutro bryknąć w Bieszczady? Traska ok 300km (od Przemyśla do Przemyśla). Ok 11.00 palę wrotki. Gdyby ktoś był chętny, to piszcie...
Wojownik musi czuć zapach wojny, musi wiedzieć, że jest potrzebny. W czas pokoju tylko dudnienie KODO jest zwiastunem błogosławieństwa Cesarza do wymarszu na bój.
Awatar użytkownika
Fido
Zwykły forumowicz
Motocykl: Ten ze zdjęcia
Kontakt:

Post autor: Fido »

Chalira,jutro kartochle kopie. :evil:
Jakby nie te bulwy to bym z chęcią skoczył polatać. :(
Ostatnio zmieniony czwartek, 10 września 2009, 21:55 przez Fido, łącznie zmieniany 1 raz.
Grzelas
Zwykły forumowicz
Motocykl: brak

Post autor: Grzelas »

Ja jutro jadę :) + siedmiu kolegów.
Możemy umówić się gdzieś na trasie. Nocleg gdzieś na pętli. Jak masz chęć na miły wieczór ;) to zapraszam.
Awatar użytkownika
Wiatr w Polu
Zwykły forumowicz

Planuję ok. 11 wyjechać spod starej siedziby klubu na Sanockiej (trasa wylotowa na Birczę i Sanok). Dzwoń Grzelas, może się gdzieś zmówimy po drodze. Ja nie tyrknę, bo nie mam Twojego fona.
601 910 762
Wojownik musi czuć zapach wojny, musi wiedzieć, że jest potrzebny. W czas pokoju tylko dudnienie KODO jest zwiastunem błogosławieństwa Cesarza do wymarszu na bój.
Awatar użytkownika
Wiatr w Polu
Zwykły forumowicz

A ja już w domu :-) Pojechałem sobie na Wielką Pętlę poćwiczyć przeciwskręty. Bez zbytniego pośpiechu, ale i bez przystanków (tyle co na fajkę i na otarcie much) zajęło mi to trzy godzinki z kwadransem. Teraz czekam na sygnał od Grzelasa (chłopaki pewnie dopiero wyjeżdżają z domu) może z nimi jeszcze raz się kopnę w Biesy :-)
Awatar użytkownika
joguś
Zwykły forumowicz
Motocykl: GL 1200

Post autor: joguś »

Wiatr w Polu pisze:A ja już w domu :-) Pojechałem sobie na Wielką Pętlę poćwiczyć przeciwskręty. Bez zbytniego pośpiechu, ale i bez przystanków (tyle co na fajkę i na otarcie much) zajęło mi to trzy godzinki z kwadransem. Teraz czekam na sygnał od Grzelasa (chłopaki pewnie dopiero wyjeżdżają z domu) może z nimi jeszcze raz się kopnę w Biesy :-)
...to nie zapomnij wziąć aparatu i że istnieje taki dział jak galerie Wiaterku :wink:
http://www.youtube.com/watch?v=wg6e_tbbmqI
Awatar użytkownika
Wiatr w Polu
Zwykły forumowicz

Niestety nie opanowałem jeszcze trudnej sztuki zamieszczania zdjęć w galerii, ani na forum w ogóle :-( Ale w przygotowaniu mam filmik z różnych moich wycieczek po Bieszczadach. Jak tylko zmontuję, nie omieszkam się pochwalić.
Awatar użytkownika
Wiatr w Polu
Zwykły forumowicz

Ja już w domku. Spotkaliśmy się wczoraj pod Przemyślem i w sile 8 motocykli ruszyliśmy w Bieszczady... Potwierdza się powiedzenie, że najważniejsze jest dobre towarzystwo. Dzięki chłopaki za wspólną jazdę i za udaną imprezę. Do zobaczenia na trasie :-)
Grzelas
Zwykły forumowicz
Motocykl: brak

Post autor: Grzelas »

My również dotarliśmy do domów. Dzięki Wiatr za towarzystwo i fajną trasę. Do zobaczenia.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Zloty, imprezy, wycieczki, spotkania”