Amerykański Chopper dla WOŚP

Pogadajmy jak motocyklista z motocyklistą...
Awatar użytkownika
buba
Zwykły forumowicz
Motocykl: sprzedany

Amerykański Chopper dla WOŚP

Post autor: buba »

Link do stronki jak pracuje dzieło Paul Jr. Designs http://owsiaknet.pl/news/show/284" onclick="window.open(this.href);return false;

Fotki dla leniwych, którym sie nie chce klikać w link :D

Obrazek
Obrazek
Obrazek
robiąc byle co, stajesz się byle kim
Awatar użytkownika
kazek
Zwykły forumowicz
Motocykl: banditen 1200 - już komu innemu służy

Re: Amerykański Chopper dla WOŚP

Post autor: kazek »

młody Tetul się nie wysiilił, pewnie się zastanawiał po co im motocykl jak wszyscy w Polsce żyją w szałasach i polują na smoki :devil:
Awatar użytkownika
kaktus
Zwykły forumowicz
Motocykl: Transalp 600

Post autor: kaktus »

kazek pisze:młody Tetul się nie wysiilił, pewnie się zastanawiał po co im motocykl jak wszyscy w Polsce żyją w szałasach i polują na smoki :devil:
No tu przesadziłeś, koło jest wymiatające :!: no i ważne, że nie seryjny gniot , choppery to szeroka gama motocykli, choć ten krótki, mogą nie trafiać w gust, ale ogólnie są ładne i wiem to, bo w końcu jeździłem Chopperem prawdziwym a nie custom :devil: , jakieś teraz trendy, że wszystko się nazywa chopper kalecząc styl. Wracając do idei orkiestry, jaki to niesamowity sukces światowy, pewnie zobaczymy film z budowy motocykla, który zobaczy wiele ludzi na świecie a my będziemy się cieszyć że jednak jest "Teraz Polska" bo jak ktoś powiedział nie doceniamy tego fenomenu, mamy z czego być dumni.
Ostatnio zmieniony piątek, 20 stycznia 2012, 16:34 przez kaktus, łącznie zmieniany 4 razy.
Transalp 600
Wielki Brat
Zwykły forumowicz
Motocykl: FJR 1300

Post autor: Wielki Brat »

Nie sądzę by młody Tetul wiedział tak dużo o Polsce jak pisze Kazek :roll: .
On na pewno, jak większość Amerykanów, nie wie że istnieje taki kraj, nie mówiąc o tym gdzie mniej więcej leży :mrgreen: .
Awatar użytkownika
kaktus
Zwykły forumowicz

Może nie wiedział ale już wie, zresztą nasz kraj to nie Japonia , więc co się dziwić, no i po co się dziwić , ważne że poszła kasa tam gdzie powinna być, realna wartość takiego motocykla to 80k zł a że to już historia może znacznie więcej, więc ktoś się szarpną było nie było.
Transalp 600
PlEcAcZeK
Zwykły forumowicz
Motocykl: Plecak

Post autor: PlEcAcZeK »

Jakiś czas temu oglądałam ,,American Chopper'',i zwróciłam uwagę na to iż babka Teutula jest Polką.Na urodziny zamówili jej kapelę która zagrała specjalnie dla niej poleczkę czy coś takiego.ale nie to jest ważne liczy się kasa która zasili konto WOŚP.
Awatar użytkownika
kaktus
Zwykły forumowicz

No proszę, myślę co ona taka ładna, a to nasza słowiańska krew :D :D :D . Tu o filmie ciekawe kiedy zobaczymy :D :?:
http://www.wosp.org.pl/fundacja/aktualn ... opper.html" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;

Jeszcze brakuje fotki siedzenia :D
Obrazek
Transalp 600
ODPOWIEDZ

Wróć do „Na luzie”