sabix

Gdzie kupić, naprawić, serwisować, sprzedać?
wally

sabix

Post autor: wally »

- wygodny podjazd, duzo miejsca do parkowania
- obsluga na dobrym poziomie
- ceny czesci oraz dostepnosc na przyzwoitym poziomie
- dlugi okres oczekiwania na wolne miejsce w serwisie
- jakosc uslug na dobrym poziomie, ceny uslug roznie, niektore troche drozej inne taniej niz konkurencja

serwis warty polecenia

kom. 512 469 645

e-mail: sabix.zamosc@gmail.com
ul. Św. Piątka 10a
22-400 Zamość
Awatar użytkownika
sebus00
Zwykły forumowicz
Motocykl: Honda VTR 1000 FireStorm

Post autor: sebus00 »

nic dodać nic ująć, brzmi nieźle, chciał bym tu co nieco podziałać :)
Awatar użytkownika
Savi
Zwykły forumowicz
Motocykl: BMW R 80 RT z wb, WFM, Simson SR2

Post autor: Savi »

:)
Ostatnio zmieniony czwartek, 3 grudnia 2009, 08:19 przez Savi, łącznie zmieniany 1 raz.
wally

sklep na starowce istnieje i ma sie dobrze chociaz zatrzymal sie w czasie schylku lat 80tych. Jezeli chodzi o sabix ani ja ani moi koledzy nie mieli uwag na temat obslugi, moze ktos mial gorszy dzien? :). Pracuje tam 2 panow z tego co wiem - ojciec i syn.
Soft
Zwykły forumowicz

Post autor: Soft »

Erwin i jego tata - obaj są o.k. faceci.

Zauważyłem nawet że w sobotę o 19.00 nie wygonią cię z firmy - jeżeli nawet chceszt tylko zapytać lub sprawdzić w katalogu. Czyli szanują człowieka ....

Pozdrawiam
wally

no i na imprezach erwin i jego harmonijka oraz historie z zycia wziete sa nieocenione :)
zappek

Post autor: zappek »

harmonijka oraz Erwin są jak najbardziej pożądani :)
Bombel

sabx

Post autor: Bombel »

ja robilem tam zygzaka reanimacja silnika z 2 jeden troche to czasu zajelo ale jak najbardziej ok erwin spoko czlowiek jak trzeba to poradzi i pogada a przeszczeby sie przyjely :D silnik chodzil jak nowy polecam tylko trzeba termin zaklepywac bo maja mnustwo roboty praktycznie zawsze ale to chyba dobry serwis jak ludzie tam wracaja jak im cos trza
wally

bardzo dziekuje Erwinowi za bezinteresowne oddanie do mojej dyspozycji wiaderka czesci do yamahy, zadko sie dzis zdarza spotkac z taka uprzejmoscia. Mam nadzieje ze bede mial kiedys okazje sie odwdzieczyc :)
tribal

Post autor: tribal »

jesli chodzi o sabix i o Erwina i jego ojca to naprawde solidna firma zawsze ci doradzą i pomoga nawet jak nic niekupisz , ostatnio mialem problem ze swoim moto i juz jedni mnie nastraszyli ze to koszt ok.1200 a w sumnie nic niebyło Erwin powiedział mi co zrobic nic mnie to niekosztowalo napraw trwała 5 min i kamien spadł mi z serca - jedyny minus to długie kolejki do serwisu ale to tylko dobrze świadczy o sabixsie - no i przecie sabix niejest rok czy 2 tylko pare ładnych lat.

BARDZO GORĄCO POLECAM -TAK ZAKUPY I POZDRAWIAM ZAŁOGE SABIXU I DZIEKI Z ZA POMOC!!!!
Awatar użytkownika
kazek
Zwykły forumowicz
Motocykl: banditen 1200 - już komu innemu służy

Post autor: kazek »

cóż więcej mogę dodać, potwierdzam wyżej zamieszczone opinie, zawsze doradzą i pomogą rozwiązać problem, a kolejki wynikają z tego, że Erwin pracuje sam przy motocyklach, wie że może liczyć tylko na siebie w tym fachu, pozdrawiam Sabix
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sklepy, salony, komisy, serwisy, usługi”