sabix
-
wally
sabix
- wygodny podjazd, duzo miejsca do parkowania
- obsluga na dobrym poziomie
- ceny czesci oraz dostepnosc na przyzwoitym poziomie
- dlugi okres oczekiwania na wolne miejsce w serwisie
- jakosc uslug na dobrym poziomie, ceny uslug roznie, niektore troche drozej inne taniej niz konkurencja
serwis warty polecenia
kom. 512 469 645
e-mail: sabix.zamosc@gmail.com
ul. Św. Piątka 10a
22-400 Zamość
- obsluga na dobrym poziomie
- ceny czesci oraz dostepnosc na przyzwoitym poziomie
- dlugi okres oczekiwania na wolne miejsce w serwisie
- jakosc uslug na dobrym poziomie, ceny uslug roznie, niektore troche drozej inne taniej niz konkurencja
serwis warty polecenia
kom. 512 469 645
e-mail: sabix.zamosc@gmail.com
ul. Św. Piątka 10a
22-400 Zamość
-
wally
-
Bombel
sabx
ja robilem tam zygzaka reanimacja silnika z 2 jeden troche to czasu zajelo ale jak najbardziej ok erwin spoko czlowiek jak trzeba to poradzi i pogada a przeszczeby sie przyjely
silnik chodzil jak nowy polecam tylko trzeba termin zaklepywac bo maja mnustwo roboty praktycznie zawsze ale to chyba dobry serwis jak ludzie tam wracaja jak im cos trza
-
wally
-
tribal
jesli chodzi o sabix i o Erwina i jego ojca to naprawde solidna firma zawsze ci doradzą i pomoga nawet jak nic niekupisz , ostatnio mialem problem ze swoim moto i juz jedni mnie nastraszyli ze to koszt ok.1200 a w sumnie nic niebyło Erwin powiedział mi co zrobic nic mnie to niekosztowalo napraw trwała 5 min i kamien spadł mi z serca - jedyny minus to długie kolejki do serwisu ale to tylko dobrze świadczy o sabixsie - no i przecie sabix niejest rok czy 2 tylko pare ładnych lat.
BARDZO GORĄCO POLECAM -TAK ZAKUPY I POZDRAWIAM ZAŁOGE SABIXU I DZIEKI Z ZA POMOC!!!!
BARDZO GORĄCO POLECAM -TAK ZAKUPY I POZDRAWIAM ZAŁOGE SABIXU I DZIEKI Z ZA POMOC!!!!