Czyli 8 miejscZagłoba pisze:dodzwiniłem się i w porywie szczęścia zarezerwowałem 2 czwórki z natryskiem, więc Bohun się zmieści![]()
![]()
cena (po rozliczeniu na 4 osoby) to 43zł/twarz![]()
chyba niedrogo...
Nowy sezon, nowe plany - Jasna Góra 18-04-2010
-
Coto
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: HONDA CBR 1100 XX
Nr tel. 602 782 296 GG 20651765
"Nie lękaj się tego, że życie ma swój kres, lękaj się raczej tego, że nigdy nie zaczniesz żyć "
"Nie lękaj się tego, że życie ma swój kres, lękaj się raczej tego, że nigdy nie zaczniesz żyć "
- Wiatr w Polu
- Zwykły forumowicz
-
rezor-151
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: CBR 600
Ja raczej w niedziele wyruszam. bo moja dziewczyna pracuje w sobotę a bez niej się nie ruszam 
"Niepoprawni i szaleni
pełni tęsknot i nadziei
zabłąkani w swoich snach
niewiedzący co to strach
urodzeni by sięgnąć gwiazd...A kiedy spyta cię ktoś,jaki tej podróży cel,odpowiesz płynąć to dość,a reszta zobaczy się...
pełni tęsknot i nadziei
zabłąkani w swoich snach
niewiedzący co to strach
urodzeni by sięgnąć gwiazd...A kiedy spyta cię ktoś,jaki tej podróży cel,odpowiesz płynąć to dość,a reszta zobaczy się...
-
rezor-151
- Zwykły forumowicz
Moja dziewczyna coś kreci że nie chce jechać...jeszcze z nią pogadam. jak nie pojedzie to mogę kogoś wziąć...
"Niepoprawni i szaleni
pełni tęsknot i nadziei
zabłąkani w swoich snach
niewiedzący co to strach
pełni tęsknot i nadziei
zabłąkani w swoich snach
niewiedzący co to strach
- LUKASZ
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: DKW RT200H, BMW GS, KTM 790,Yamaha, Hondax2
w Niedziele to nie ma co jechać, chyba, że ktoś chce zrobić te 750km, zatrzymać się tylko na kawę w Częstochowie i powrót.Po mszy czyli ok 12.30 wszyscy wyjeżdżają z Częstochowy i jest wtedy wieli korek(oczywiście motory jadą), dlatego Niedziele rezerwuje na powrót.
Kora jeśli chcesz masz mój nr miejsce się znajdzie
Kora jeśli chcesz masz mój nr miejsce się znajdzie
-
rezor-151
- Zwykły forumowicz
Morze masz racje........ teraz nic mnie nie trzyma to morze jednak w sobotę pojadę ze wszystkimi 
"Niepoprawni i szaleni
pełni tęsknot i nadziei
zabłąkani w swoich snach
niewiedzący co to strach
pełni tęsknot i nadziei
zabłąkani w swoich snach
niewiedzący co to strach