Witam wszystkich maniaków przerabiania swojej maszyny... Temat jest krótki, ale dotyczy nie tylko malowania motocykli.
Ale do rzeczy, zajmuję się lakiernictwem motocyklowym oraz szeroko rozumianą aerografią, więc w tych dziedzinach mogę pomóc, doradzić, pokazać co i jak...
Moje prace można było oglądać ostatnio, na zniesławionym zlocie w Małej, a wszystkich zainteresowanym aerografem i technikami malowania motocykli zapraszam na Rzeszowski rynek 5 czerwca, odbędzie się tam akcja motocyklowa klubu Soldiers, do której swój aerograf też przyłożę...
Do czasu ukończenia nowej strony, dostępne są jedynie stare zdjęcie (ostatnie chyba dodane we wrześniu), ale jak ktoś chce zobaczyć efekty mojej pracy, to proszę bardzo
http://variart.pl/index.php?d=galeria&id=2476" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
W razie gdyby ktoś z was potrzebował pomocy ( nie tylko chciał moto pomalować) na przykład coś mu padło w maszynie pod Rzeszowem, podaję numer do mnie..
Tel: 693 469 263
E-mail: regis_art@o2.pl
P.S. Jak tylko skończę prace nad stroną, zapodam link i będzie można zobaczyć kilka ciekawych projektów, zdjęcia z imprez z naszym udziałem oraz akcji motocyklowych, też tam się znajdą...
Usługi-Aerograf w Rzeszowie
- Regis
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Honda CBX 750f
Usługi-Aerograf w Rzeszowie
Nie jeżdżę motocyklem żeby się wyróżniać, ale żeby być sobą ....
- Wiesiek222
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: XV 750 Virago
Re: Aerograf w Rzeszowie
Dobra robota. Szczególnie podoba mi się Warior i Fazer. Mam pytanie, chociaż w zasadzie odpowiedz jest mi znana, bo kto nie malował kiedyś płomieni w 'zeszytowych' motorach
Jeśli posiadasz to zapodaj jakieś fotki płomyków robionych aerografem. Kiedyś może walne sobie na baku Virci 
- Regis
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Honda CBX 750f
Re: Aerograf w Rzeszowie
Bardzo rzadko robię same płomienie, raczej używam ich jako element całej grafiki, lub wypełnienie postaci centralnej.... czyli po ludzku mówiąc, dodaje raczej drobne płomienie w większej grafice, bo to lepiej wygląda...
Robiłem ostatnio Fazera, na baku był motyw Ognia i Lodu. Płomyki po ognistej stronie były bardzo drobne, więc musiałem malować z ręki...
Robiłem ostatnio Fazera, na baku był motyw Ognia i Lodu. Płomyki po ognistej stronie były bardzo drobne, więc musiałem malować z ręki...
Nie jeżdżę motocyklem żeby się wyróżniać, ale żeby być sobą ....